jag orkar faktiskt inte skriva nånting på min blogg, så jag bloggar ordentligt imorgon !



















lite olika bilder på mej !


iYiYiYi

hej !
jag har som vanligt inget extra att berätta idag, men jag ska nu snabbt bara bladdra upp vad jag har gjort:
skolan, som vanligt
efter det ensam på teorilektion och satt där och försökte lära mig höra olika toner, great!
efter det direkt till kimito på sånglektion och den gick rakt ut sakt åt reven ! fyfan  jag ångrar att jag började ta sånglektioner för det har bara förstört för jag orkar inte sjunga mer för det funkar aldrig att sjunga på det sätt de säger att man ska sjunga.. jess!
men efter att jag kom hem började jag skriva på min filmrecension som jag nästan höll på att glömma, fiint !
men nu är den färdig och jag sitter och skypar och är ganska trött, jaa men ajg ska börja fara och sova ! tackochhej !

kram


pika §

hejhej !
jag hinner bara lägga in ett kort inlägg nu, för jag är påväg till Åbo och titta på Lés Miserabléa och äta god mat på en vikingarestaurang ! guud va skönt det ska bli att ta det lite lungt och gå på teater för det var ganska länge sedan jag var på ett sånhänt stort evenemang, men först måste jag göra mig i årdning förståss !
men puss på er alla som läser min blogg, tack för att ni finns !

kram



såhär ser man ut sen ..


mammas fördelsedagspresent :


nuuk



FINSKAPROV IMORGON !

nejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnej ! jag har inte läst nånting på finskaprovet vi har imorgon och det verkar jäkligt svårt när man bara ser på orden, och sen är det en massa grammatik med också ! guuuuuuuuuud !
jag lovar att det inte kommer gå bra dethär inte !
jag hade iallafall skriftskola idag, och jag skrev både trosbekännelsen och fader vår, fast man inte egentligen behövde skriva trosbekännelsen, men jag fick iallafall godkänt så det är skönt ! :))
men nu skypar jag ,ed lisa och med jesse och dabben och matilda, något eget som vanligt ..
jag ska läsa lite på provet och sen ska jag fara och gratulera mamm, för hon fyller år idag ! :)
grattis grattis !

kram


jag då vi var med skolan till Teijo och åka slalom, vädret var snöigt och vått så bilden är inte heller så jättebra !


lite sommarbilder!






några sommarbilder på mig och min hund ! :)
och sen sitter jag och skypar med lucas mattson, jesse sandberg och ludvig berndtsson, och de ville jag skille sätta upp denhär så okej här kommer den


ludvig och lucas



kram





ludvigs konstverk

ludvig tycker att jag skulle se ut ungefär såhär en varm, skön sommardag, jaa man får vel se ..


(c) ludvig

tack

tack alla ni som läser min blogg, ni e inte många men tusen tack ändå för jag skulle inte vela sluta blogga fast jag har ganska lite läsare, men jag får vel se hur jag gör !

kram


sad happy face ..

solen skiner !

guud va skönt väder det är ute ! jag ligger ute och solar med datorn och ett glas limsa och min älskade hund som alltid ska vara med .. ;)
men jaa, jag var hos irina typ hela dagen igår, så jag hann inte blogga så bra riktigt.. jag var där från typ kl halv 2 till kanske 7 och sen for jag hem och böt kläder och gjorde mig lite i årdning så åkte jag iväg till irina igen ;) men då var sen lisa också där så vi hade ganska rolit sen där !
efter att vi gjort oss färdigt i ordning så började vi gå mot sabinas, men världens snällaste miki kom efter oss en och en och förde dit oss för att vi var så lata att vi inte skulle orka gå (a)
hos sabina var det kiva som vanligt ! :D tacktack för att jag fick komma !
därifrån for vi sen till irinas stuga, där jag och lisa skypade en sväng med ålänningarna och jag hade sjukt i magen så in i helvete .. :S men det gick nog över efter lite akrobatiska övningar ;)
idag har vi varit duktiga och varit till kyrkan kl 12 idag också, och jag kommer antagligen fara ikvälkl också kl 24 till kyrkan för då ska det vara nån kort gudstjänst ;)
men nu ska jag fortsätta sola så att jag inte bara får färg på ryggen ;)

kram

(ska sätta in bilder sen då jag har solat färdigt ((: )

:(

hmm inte roligt.. nästan ingen läser min blogg.. jag hade för några dagar sen en massa läsare, men de minskar helatiden.. :s jag funderar på att lägga av med att blogga om jag inte börjar få fler än 2 läsare per dag.. men jag ska se ennu vad jag ska göra ..
snälla, läs min blogg för jag vill gärna fortsätta blogga som förut men det e ju tyvärr ganska onödigt om ändå ingen läser det jag skriver ..
kram

hosirina

hejhej, nu är jag och slöar hos irina, och jag har inte bloggat ordentligt påen tid, ursäkta !! men jag ska försöka skärpa mej i fortsättningen ! ^^
men nu sitter jag på irinas balkong och tar sol och harganska trkigt, men det är jätteskönt att bara sitta och ta det lungt och inte tänka på hur man ser ut och ja ..
men nu ska jag äta grillkorv ock ja ..
bloggar säkert senare, typ !
kram

bloggabloggablogga

hej hej !
jesse tyckt att jag skulle blogga nånting om honom så ..
jesse är en åländsk tönt som jag inte vet vad jag ska skriva om , men han är nu en männska som jag inte känner så bra men .. hmm ..
inget mer att säga nu !
helt random inlägg ..

kram


jesse

meeeennn !

stresss jag skrev just ett jättelångt(typ) inlägg och nu så e det försvunnet och inte sparat i utkast, så nu orkar jag inte skriva ett nytt, så jag vet inte vad jag ska skriva nu ..

hejjs


idag :

hejhej !
jag kom ganska just hem från åbo, har varit med sabina och sett på när hon lagat tatuering idag !
det kanske inte varit det minst smärtsamma sabina har varit med om, men jag tror att hon är ganska så stolt över att hon klarade det, för det var inte skönt alls kan jag tro ! men resultatet blev jäklit bra och hon ser jättebra ut i den, lite avonsjuk är jag nog ..
men nu är jag hemma och tänkte gå igenom mitt hk prov som jag har imorgon, men jag har inte ens allt material hem, så det blir halvt på talang den här gången ! ;)
tack för att alla ni som läser min blogg gör det, det är trevligt med många läsare ! :)

kram


jag igår :)


våren är här !

idag har det varit jätteskönt väder !! :D det har kanske blåst lite men ändå har det varit jättevarmt i solen.
skolan gick som vanligt!
jag färgade ju håret med en sorts färgmask igår, och det blev nog riktigt bra :) jag har rosa hårbotten men inte är det så farligt :D
jag sak sätta in bild sen på mej idag ute i vårsolen.
men jaa, jag kom just hem från att ha varit på byn en sväng och nu sitter jag här och skypar med jesse, dabben,lisa och ludvig :) vilket liv?!
nu ska jag ta och dricka nånting varmt, eftersom jag tror jag håller på att bli sjuk, inte roligt :s
jag skulle kanske göra nånting vettigt också .. men jag ork inte ..

kram


!

hejsaan !
idag har jag varit rikigt duktig tycker jag ! JAG HAR RÄDDAT LIVET PÅ EN ÖDLA !
min katt tänkte döda den men jag tyckte så synd om den så jag lurade bbort katten och förde ut ödlan och den sprang iväg under terassen, så det är också ett till vårtecken att ödlorna har börjat komma fram ! :D
och som vanligt på måndagar har jag varit på danslektion och pianolektion, men däremellan har jag hunnit träffa kelly och fått langat åt mej en flaska med hårbalsam för rött hår som jag tänkte testa idag, det är nämligen så att jag vill ha en rödare nyans på mitt hår, så nu ska vi få se hur det blir, hoppas bara det inte blir för rött ;)
men jag sätter senare in en bild på resutatet, min kamera har ackun slut nu så ni får nöja er med en bild från en tid sen, men jag sätter bild sen då håret är fixat!
ps! tack för alla som tittat in på min blogg, jag hade besöksrekord igår ! tusen tack alla ! ni e gulliga !

kram


JESS !

jag har hittat min ring och min kamerakabel ! :D:D:DD:D:D:D:D:D
min ring låg inne i min dyna i sängen och min kabel var visst på skrivbordet ^^
nu ska jag se om jag hittar några bra foton först på min kamera ;)

kram


en bild på mej nu, osminkad och olagad ..

grattis !

mitt gulle skulle ha fyllt 9 år idag !
grattis gulle, hoppas du har det bra på din födelsedag idag !
nuuk


we're all gonna say goodbye ! ♥


sommarfeelis !

jejejejejejejjjeejjejejejej !
när jag var på länkmed zana så for vi sista biten i skogen och sprang och det var ättevarmt och skönt och zana hoppade i alla möijliga vattenpölar och jag ångrade att jag inte tog kameran med mej ut! och ännutill över det såg jag två humlor ! ett sommartecken ! :DD:D:D:D:D:D:D
jaaas snart e sommaren häär hörni ! :):)

kram


en sommarbild från Dalsbruk

hejhej

jag har sovit jättedåligt nu inatt .. ja tror att det beror på att min rygg är sjuk men jag mår nästan lite illa nu faktisk och har en liten headache pågång tror jag ... jag skulle inte alls orka bli sjuk fast på samma gång skulle det vara skönt för då skulle jag få ha lite ledigt för jag tycker jag har haft det ganska intensivt nu och stressigt de senaste veckorna ..
men jag orkar inte sitta hemma nu så jag tänker dra ut på en länk och se om lite frisk luft gör susen för mitt illamående och min huvudvärk !

kram

'



...

det blev en hemmakväll med bastu, tv och dator idag då !


?!?!?!?!?!?!?!?

vad händer det ikväll !!??


hemma igen !

hej hej ! :)
jag bloggade tyvätt inte igår för efter att jag varit och uppträda så for jag direkt på byn och därifrån till sabbes! men mitt uppträdande gick väl okej, jag blandade bort mej lite i dansen och var inte riktigt tillräckligt uppvärmd när jag skulle sjunga, men jag tror nu det gick någolunda iaf, ingen buade som tur ! ;)
hos sabbe hade vi jättekul jag, sabbe, elin, lisa och irina ! :) vi färgade lisas hår och det blev jättefint, underligt att hon alltid är så perfekt i allting!
sen på kvällen/natten skypade vi med ludvig, jesse, lucas och några andra från åland och var jätteslöa ! jag gick och sova kanske 4-5 tiden.
sen på morgonen, efter att lisa och irina dragit iväg på träning, ringde pappa och sa att han skulle komma och plocka upp mig från sabbes så att jag inte skulle behöva gå hem, så jag fick jättebrottom att klä på mig och jag var jättetrött för jag sov när han ringde men inte skulle jag ha orkat gå hem heller . ;) jag tror inte ens att sabbe och elin märkte att jag for fast jag nog sade hejdå ! ;)
men nu sitter jag hemma och äter tacos, gott ! :))

kram


SHOWTIME !

imorgon smäller det !
oij ja börjar bli nervös nu !
jag ska dansa, sjunga och spela imorgon i villa lande ! :s
okej, om ja sku va mera säker på det ja ska göra skulle det ingte vara några problem, men det problemet är att sången jag ska spela har underliga rytmer imellanåt och det är lite svårt .. hmm .. men ja hoppas nu jag ska klara det !
jag hinner inte blogga imorgon före jag drar till kimito, för jag far direkt efter skolan för jag ska på nån körövning för en mörköföreställning vi ska ha sedan senare på våren, så jag har lite fullt upp imorgon alltså ..
men jag ska se om jag hinner blogga om hur kvällen gick sen då jag kommer hem, ska se om jag kan fixa några bilder också från kvällen ! :)

kram


dance !

hejjs !

jag har fortfarande inte hittat min kabel och nu har jag dessutom lyckats tappa bort min ring !! ;(( jag har bara sån jäkla otur helatin jag ... hoppas nu det nångång vänder så att d kanske sku hända nånting bra också ..
man kan ju altid hoppas !

kram


gammal bild, men jag gillade håret där !


pooopppy

hejhejhejhejhejhejhejehjehjehjehejhejehjehjehejhejehjehjehejhej
jag har tråkigt men nu ska jag faktiskt gå och sova ! :DD
gonatt gullen !


:)

hej :D
kort om idag!
skolan, till mommo och äta god mat, på danslektion och nu e jag hemma och har ätit varma smörgåsar nånting och varm kakao ! :D
tack o hej !
fortfarande ingen kabel ... :/

kram


(a)

Trosbekännelsen

Jag tror på Gud,
Fadern, den Allsmäktige,
himlens och jordens skapare

Och på Jesus Kristus,
Guds ende son,
vår Herre,
som blev avlad av den heliga Anden,
förddes av jungfrun Maria,
led under Pontius Pilatus,
korsfästes, dog och begravdes,
steg ner till dösriket,
uppstod på den tredje dagen från det döda,
steg upp till himlarna,
sitter på Guds, den allsmäktige Faderns,
högra sida
och skall komma därifrån för att döma
levande och döda

och på den heliga Anden,
en helig, allmännelig kyrka,
de heligas gemenskap,
syndernas förlåtelse,
kroppens uppståndelse,
och det eviga livet.



Fader vår

Fader vår, som är i himelen,
Helgat vare ditt namn,
Tillkomme ditt rike,
Ske din vilja, så som i himelen,
så ock på jorden
Vårt dagliga bröd giv oss idag,
och förlåt oss våra skulder,
så som och vi förlåta dem oss skyldiga äro
och inled oss icke i frestelse,
utan fräls oss ifrån ondo,
Ty riket är ditt och makten och härligheten
i evighet.
Amen.




dessa två ska jag kunna utantill om va 2 veckor .. hmm



moooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

hej !
jag har inget nytt att skriva om, som vanligt ... men min dag igen!
jag var i skolan, efter det skriba tentamen som gick sådäär ...
efter det kom jag hem och irina bad mej komma på länbk med henne så jag drog länkkläderna på och länkade ca ett varv runt dalsbruk med henne :))
efter det duschede jag snabbt av kroppen och fixade lite till mej och for ut på byn en sväng med misan och några andra :) där var det som vanligt , hände inget speciellt ..
och nu sitter jag hemma och funderar på om jag ska åka till mommo och moffa övernatt eller inte .. hmm .. kanske jag ändå sku fara ... får se hur jag gör :)
tyvärr inga nya bilder idag heller p.g.a. borttappad sladd ... -.-
¨
kram


måste bara sätta in en sevärd bild på elin från lägerskolan ! du e nu gulloger du unge ! ;)


hej igen

jag ville bara berätta såhär kort att jag tkr att det är jätteviktigt att ha kompisar, och jag har världens bästa kompisar och hoppas jag får ha dem kvar tills jag inte finns mer och kanske ännu efter det ! ni betyder allt för mej och jag kommer aldrig svika er och finns alltid där för er !
älskar er !

i just want you to know who i am ..

hejhej !
jag har som vanligt inget vettigt att skriva om så d blir att berätta om dagen som vanligt, och jag måste nu ennu varna att jag inte har hittat min överföringskabel och kanske inte hittar den på en tid så det kanske inte kommer in några nya bilder på ett tag, hoppas bara jag inte hinner åldras och ändras så mycket tills nästa gång jag får inklämt en bild på mej här ..
nåja, till huvudämnet :
MIN DAG !
hänt nånting speciellt, nej !
okej men jag var i skolan som alltid, duktig som jag är, och det ända som var lite annorlunda(skrattretande) var att fanny hade nån sorts nackspärr, stackars vännen då ! ;)
men efter skolan fick jag jävligt brottom, för jag skulle måsta ha en dans gjord färdig idag och visa den för dem som dansade i min dansgrupp och gissa om den var klar, nej! såå på en timme försökte jag hinna så långt jag kunde och fick den nästan klar, men den blev inte helt klar, men jag hade inget annat val än att dra iväg på pianolektionen som jag hade före min danslektion. pianolektionen gick SKIT! jag kunde inte min läxa alls och läraren blev jättestressad, ajdå .. :/ kanske det sku vara dags att börja öva på tina läxor ..
nåmen, i alla fall, så efter pianolektionen fick jag lite tid över och fick ca en kvart på mej att göra färdigt min dans före lektionen skulle börja ! jess! men jag hann ändå inte riktigt klar med dansen, så jag fick improvisera lite grann.
det ända som gick på det viset fel sen under min dans var att min skjorta inte riktigt hölls uppe och jag hade bara en lite genomskinlig topp på mej, så jag måste se över den "klänningen" tills fredagen, för då ska jag visa den dansen för publik i villa lande, hjälp !! det blir att börja öva nu och jag kommer antagligen ha dansen klar tills dess ;)
men efter danslektionen åkte jag sen även vidare på ett tredje evenemang, nämligen jag var och sjöng för martorna. vi hade fått en uppgift från skriban att vi skulle göra en "Diakongärning" och jag tänkte att det skulle passa bra, men jag vet inte ännu om det godkänns men jag hoppas verkligen det för jag skulle inte orka börja göra nånting annat ännu utöver det ..
och nu sitter jag hemma och bloggar och skall i duschen ock sen ska jag ÄTA för jag har inte hunnit gjort det efter att vi fick mat i skolan och den var inte god så jag är vrålhungrig ! jag måste ha mat nu annars får jag något fel i hjärnan och svälter!
hoppas nån orkar läsa denhär romanen också ! :)
ha det bra !

kram



tyvärr inga nya bilder .. :/


heting !



Sebastian Krantz

get it off !

hej igen !
det blir ett litet extra inlägg här nu för mimmi.G. jag vet nu inte rikitgt va jag ska berätta om men ...
nååh .. ja ska berätta lite om nånting random!
jaa att.. moi .. men porikit!
jag kommr inte på nånting ..
men ..
jag har mått jätteunderligt de senaste dagarna .. jag skulle gärna vela veta varför .. det e inte roligt alls ..
fö ja blir på så dåligt humör sen ..
men ja till positiva saker nu !
imorgon ska ja å sjunga för ngå gamla tanter :DD hahha de blir nu bra d ;)
men jag vet pårikit inga va ja ska skriva !
men ja kan ju berätta ngå..
typ att .
jag.tror.jag.är.tuff.
men nej!
gguuud va ja vill ha sommar nu !
ja fick rikit såndän kiva känsla igåt då ja for til åbo å påvägen växt det tusiilago för fullt ! guud va skkönt att d blir snart somar å cå ska ja va helatin md kaverina ! blir nu bästa somarn ever !

kram !


(sry för att ja förkorta här och skrev slang)

hejhej

jaa nnu ber jag om ursäkt för att jag inte har bloggat på hela veckoslutet, men jag har varken orkat eller hunnit..
jag skulle egentligen inte nu heller orka men bättre få det gjort nu så !
fredagen: jag var i skolan som vanligt, i gymmet på gymnastiken, efter skolan for vi med familjen till port side och äta och efter det åkte jag till min kompis kelly till kimito ich var där en stund och sen for vi till banan och därifrån tillbax till kellys och sov sen där
lördagen: jag for ganska tidigt från kellys och for till stan med familjen och där köpte jag :

vero moda:
en röd skjorta
jeansleggings(svarta)
vanliga leggings(svarta)

seppälä:
bikiniöverdel(svartvitrandig)
bikiniöverdel(rosa-vit-svartrandig)
bikininederdel(svart)

the body shop:
två bodybutter(körsbärs- och apelsindoft)
concealer
puder

när jag kom hem från stan sor jag hem och fixade till mig lite och sen åkte jag till sabbes på en rikitgt bra fest ! :)) tack för att jag fick komma !
söndagen: jag har varit ut med hunden i skogen och sen har jag sitt på tv och annars bara tagit det chill såhär på en söndag! fint väder har deet också varit !

det var de dagarna jag har missat att bloggs på mn tyvärr kunde jag inte sätta in några nya bilder nu för min överföringssladd är försvunnen, jess! hoppas jag hittar den snart!

kram


jag och misangullet ! ♥


all alone ..

hejhej :))
ingen speciell dag idag inte. det enda annorlunda som hände i skolan var att två flickor från gymnasiet på ön kom och talade om ungdomar, alkohol, tobak etc.
efter det var det att dra på teorilektion bara, men jag hade hlömt sakerna hemma så ja fick lite brått att cykla hem efter som och tillbaka på en kvart .. jaa men jag hann nog ganska bra !
men nästa vecka har ja ledigt från teorin, p.g.a. att jag redan kan det vi går igenom på nästa timme, skönt ! :DD
efter teorin åkte jag till kimito på sånglektion, min riktiga sånglärare kom nu, för hon hade varit mammaledig och jag hade haft en vikarie då. :) gick kanske inte så bra då ja e lite flunssig ..
när jag kom hem såg jag på Hachiko - en vän för livet och jag gråt som en tok! (jag gråter lätt för filmer) det var så sorgligt att jaa.. men nog en bra film !
och sen skulle jag steka maletköttbiffar åt mig och det strittade matfett i mitt öga, jättenice -.- så nu går jag här hemma och är halvblind och har tråkigt ..
tack, det var allt för mej nu ! hör kanske av mig ännu idag!

kram


Hachiko - en vän för livet


jag för 3 år sen  !


:D

hejhejj :)
riktigt kul kväll idag höörni:)
efter skolan åkte jag nästan direkt till gymmet med irinagullet och där var vi aktiva och gymmade med de gamla gubbarna och lystnade på abba och blandat! sköönt med några gamla goda klassiker iblan också ! (y)
vi var färduga typ en halvtimme före vi skulle till skolbyggnaden på tacokväll me några andra kompisar, och sen stod vi ute och fixade lite irinas fina hårförlängningar och sen gick vi nog upp och in i skolan och började kocka ihop maten till tacosana:)
när vi ätit färdigt började vi möblera och hämta bänkar från rastutrymmet nere i skolan och hämtade dynor från mediateket och hjorde det bekvämt att se på Silent Hill. riktigt okej film, lite för overklig för mej om jag ska vara riktigt ärlig, men den var nog bra :D
nu sitter jag hemma och facebookar lite och ska snart gå och tvätta mig och sen lägga mig i sängen och läsa lite kalle anka, det var länge sen jag senast gjorde det ;)

kram

'
jag igår :)

kopierat från mimsus.blogg.se

(/) Du har mer än 10 nagellack. (är inte riktigt säker)
(x) Du har en parfym som kostar mer är 50€
(x) Du har eller har haft lösnaglar.
(x) Har/haft en bild på dig som bakrundsbild på datorn.
(x) Du har minst 10 klädesplagg som du inte använder.
(/) När du var liten ville du vara prinsessa. 
(/) Du brukar gå på stan med din mamma.
( ) Du har haft rosa på ditt rum.
totalt: 5/8
(x) Du har färgat håret.
(x) Du har slingat håret.
(x) Du har alltid din mobil med dig.
(x) Du dansar vilt när du är ensam hemma.
( ) Du går aldrig hemmifrån utan smink.
( ) Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan.
(x) Du älskar gå till frisören.
( ) Du solar hellre än att bada.
totalt: /8
Du älskar:
( ) Skor
( ) Färgen rosa
( ) Shopping
(x) Dekorationer
(x) Speglar
( ) Skolan
( ) Delfiner
(x) Disney filmer
(x) Ljus
( ) Blommor
( ) Mjukisdjur
totalt: 4/11
Shoppar/shoppat på:
( ) MQ
( ) Kompaniet
( ) Viktorias street
(x) H&M
(x) Gina tricot
( ) NK
( ) Top gun
(x) JC
( ) Bik bok
(x) Kappahl
( ) Cubus
(x) Sisters
(x) Lindex
( ) Diva
totalt: 6/14
Du säger ofta:
( ) Gulligt
( ) Whatever
( ) Oh my good
(x) Vet inte
( ) Cute
( ) Hot
( ) Visst
( ) Säkert
( ) Ursäkta
( ) Ofta?
( ) Daaaaaah ?
( ) LOL
totalt: 1/12
Läser:
(x) Frida
( ) Cosmopolitan
( ) Glamor
( ) Elle
( ) Gogirl
( ) Bravo
( ) Julia
( ) Wendy
( ) Bravo girl
( ) Star flash
(x) Okej (ibland) 
totalt: 2/11
Du gillar dessa filmer:
( ) Elizabettown
( ) Eva och Adam
( ) Freaky friday
( ) Ciao bella
( ) A walk to remember
( ) Notting hill
( ) Where the heart is
( ) Just my luck
( ) John Tucker most die
(x) Remember me
( ) Girls United
( ) How to loose a guy in 10 days
( ) Hannah montana the movie
( ) My girl
totalt: 1/14

Du brukar kolla på:


( ) Lost
( ) Top model
( ) Projekt runway
( ) Desprate hosewives
( ) The simple life
( ) Men in trees
( ) 8th & ocean
( ) Grey´s Anatomy
( ) The OC
(/) The hills (förut)
( ) Gilmore girls
(/) One Tree Hill (förut)
( ) Heros
(/) Idol (nångång)
totalt: /14

Totalt: 21

15 du är kille
16-29 killtjej
30-40 vanlig tjej
41-49 fjortis varning
50-69 fjortis bitch
70-94 värsta fjortis ever som bara för att ha något att göra resulterade i killtjej, nästan kille. 

I was born to get wild !

hejjsvejjs!
blir inget extra ur´tförligt inlägg idag, men snabbt om min dag!
skolan som vanligt, efter det he och ut på länk med hunden och efter det gick jag ut en sväng till ungdomsgården.
det händer just ingenting annat på den här lilla ön än att man går omkring och har tråkigt ...
jeesss ! imorgon nån undersöknings"prov" i över 2 h ... -.- det som jag väntat på hela veckan ! eller sen inte .
men  nu ska jag nog dra mej till sängs, men först tänkte jag se lite på fotboll, om jag orkar.. ;)

kram


Tyskland -11

hemmahemmahemma !

enligt mej har denhär dagen gått jättelångsamt ! .. ganska tråkig har den varit faktiskt ..
det endå "någolunda bra" som hände idag var att jag hade tur och vann kemibingon vi hade idag och fick en lakritsstång och ett kinderägg ! :DD jeeeijj !
i skolan hände det annars ingenting annat speciellt ..
men efter skolan åt jag lite kebab(namm) och kladdkaka (y) :)) sen var jag påväg ut på en länk, vilket skulle ha varit ganska uppfriskande och skönt, men så kom jag på att jag skulla på pianolektion till kimito, damn it ! nåh, det var bara att dra iväg dit då och sitta 45 min å spela nånting som man knappt kunde ..
efter det skulle mammam komma efter mig dit, men hon  sa att hon inte hann så jag skulle gå till hälsocentralen i kimito för att hon skulle komma dit efter mig sen, så jag gick dit då. jag hamnade stå lite över en halvtimme utanför den låsta bilen och vänta på henne, inte särskillt varmt heller sku ja sejja ..
nå, hon kom sen efter en tid och vi körde till min danslekton därifrån och den gick också jättetrögt och man ville bara hem och sova helatiden..
mycket jobbigare dag kan man inte ha inte !
men nu ska jag dra mig i duschen och sen ska jag lägga huvet på dynan och dit blir jag sen ! :)

kram



jag och min lillebror för ett år sen ! :)


kemiö såhär !


!



hejhej!

idag har varit en ganska slö, men ändå bra dag!
jag har varit i kasnäs idag, för mamma var och höll ngån kurs där, och jag skulle sjunga och spela där medan de som var på kursen drack kaffe. det gick nog riktigt hyfsat tycker jag att joo .. det skulle ju såklart ha kunnat gått bättre men de verkade inte besvikna iaf. men det var nog bra eftersom man förtjänade lite på det så ;)
under tiden var pappa och liam i simhallen så vi fick vänta på den mär vi sen var färdiga. jag drack varm kakao och åt en smörgås då, gott !
sen åkte vi hem en sväng och åkte sen upp till kimito för vi skulle efter kebab och pizza ! :D hahha !
gott va det också !
och sen dess har jag suttit hemma och sett på idols och annars bara på tv och haft det skönt ! :)

kram


(bilden är från våren 2009)


fintfint !

helloj :D
har haft en riktigt kiva kväll !
först var jag på teater och ordnade med kaffet och paussnackset, och däremellan såg jag och cesi och irina lite på teatern också !
efter det pratade vi nånting med fanny att vi skulle ut en sväng för hon skulle träffa en kompis, så vi undrade sen vad vi skulle göra, så när vi var påväg att gå till ingenstans gick vi hem till mej ;)
när vi kom hem blev jag direkt uppmanad att baka en kladdkaka åt slöisana cesi å irina .. själv sprang dom runt i huset och var allmänt galna. vi åt inte ens upp hela kladdkakan, så e nån sugen är det bara att komma och knacka på dörren ;)
efter att vi ätit fot vi på datan och chattade med några jäätheta pojkar ! guud endå värsta snyggingarna riktit !
men dom var ändå dumma i huvudet ! -.-
nu for irina och cesi hem för en stund sen och jag tänker göra mig i ordning för bädden så småningom ..

kram & gonatt !


två snygga (han till vänster e snyggare!)


världens sötaste irina & cecilia !

irro

hos irinagulle nu ! tack för lockarna !

RSS 2.0