STAN

hej igen!
idag gick skolan helt okej igen, jag hade många lektioner med människor jag faktiskt inte kände så det var lite snopet att sitta där och inte känna nån, men nog klarade jag mig gnska bra iallafall:-)
efter skolan gick jag med Lina till stan en sväng och jag köpte några skolböcker, fan va dyra dom var, och sedan fikade vi och pratade om allt möjligt. det är skönt att man har nån som man kommer bra överens med då man e ny på ett ställe, men mänskorna är jättetrevliga i skolan så de e ju iaf bra det!
men nu ska jag plasta mina böcker, äta och sedan ska jag se om jag kanske drar till stan en sväng ikväll eller bara blir hemma och chillar, skulle faktiskt vara ganska skönt det också men man får se vad man hittar på med!
kram

VASA

HEEJ !
nu e d så att jag har flyttat till vasa, YEEEAH!
så jag bor i en egen lägenhet nu på brändö i vasa, och skolan har jag då också börjat i tisdags så 3 dagar gådda där redan:-)
har hittat nya vänner, vilket är roligt. Skolan är nog jättejobbig då jag int ennu har fattat så mky av det vi går igenom på lektionerna, men kanske man lär sig med tiden:-)
men nu ska jag se på tv och sen äta nåt och sen blir det sängen
kram

bilden är på mig och irina från malta <3

Vittus satans skit

Fan va jag hatar blogg.se !!! Jag skrev just en jättelång och betydande text som jag skrev länge på, men nu försvann den då jag lade upp inlägget! Fyfan va stört! Hatar dethär


Its hard to be the only one trying to make this work


RSS 2.0