trött

ja tänkte bara säga att jag just ätit pizza och sitter nu och har tråkigt och ska gå i duschen snart men jag ska ännu se om jag skulle städa lite i rummet för det är ett bombnedslag, men det ordnar väl sig!
och min kameraladdare e fortfarande borta så inga foton :/
kram

--------> tillbax :)

hejhej !
nu kan jag börja blogga igen :)
jag har alltså vaarit på åland med bästa irina ! vi hade jätteroligt och träffade kompisar där oxå och solade på stranden och hade semester och skönt !
det ända som inte riktigt var så roligt var att min telefon dog redan dagen vi kom dit så jag har inte haft telefonkontakt med någon sen i söndags, men det är på samma gång skönt med lite semester från omvärlden :))
men det som inte är så roligt är att jag inte vet om de har ringt från jobbet än eller om de inte har för jag ska antaglign borda börjs jobba så småningom nu men nu ordnar det väl upp sej ännu !
jag har igentligen inte så mycket att berätta nu, men jag kanske bloggar ännu ikväll, nu drar jag ut i solen !
kram

bloggpaus

hejj ! 
lisa bloggade senast åt mig igår när jag var hos henne och vi hade den bästa midsommarn på länge typ ! :)))
alla var glada och chill och roligt var det!
träffade nya männskor och umgicks med såna man inte träffar ofta och det var liksom helt klart super !
men nu så har jag börjat packa, eftersom jag ska åka iväg till åland imorgon kl 6 på morgonen med irinagulle ! :)) ♥
och jag kommer antagligen ha en bloggpaus till torsdagen för jag kmr inte ha möjlighet att blogga på åland.
men ni ska ha det så bra och så hör jag av mej då jag kan igen med ett eller annat inlägg :))
kram
fortfarande ingen kameraladdare, så d blir gammal bild ..

hej alla pittar.

nu sitter jag lisa järvinen och gästbloggar på manis storsålda blogg :D hon och linda håller på att laga sej i mitt coola rum och tror att dom blir nå snyggare av de?? :OO nånej dom är urgulliga :D men sen ska vi dra iväg till sabina och täffa lite människor:DD hoppas ni alla pussgurckor har värdensbästa midsommar :D!11111 sup er fulla så levern skriker, de ska ja göra :DD puss hejjjjjdddåååå :DDDDDD

linda, lisa & mani<333

glad missommar alla !

glad midsommar på er alla som läser min blogg !
vilken härlig dag det har vait idag också ! jag har legat ute med katterna och solat nån timme och nu har jag börjat fundera lite på vad jag ska sätta på mig ikväll och håret etc. men det tar väl sin tid det ännu :D
det blir väl antagligen ingen misanfri dag idag heller, men jag ska og härda denhär dagen ut ännu :D nånej jag kämta mne det kommer bli mycket roligt idag känner jag på mig och vädret hoppas vi på att är fantastiskt det med !
ha det jättebra idag !
kram
jättegammal(2 år sen) bild på mig !

+

glömde berätta igår att jag fick ett presentkort i går då på fotbollsmatchen, som sista som komm och såg på matchen .. kiva :)
ska så småningom dra mej hemmåt från misans så hon får lite sommarlov från mej också, så hon inte bhöver ha mej här hack i häl helatiden. hihih
jag ska till mommo antagligen och äta och sova antagligen för ville ha lite besök hon så ska se lite :)
hahhah en har man inget vettigt att blogga om så kan man väl inte blogga mer
ja vet inte riktigt mina kvällsplaner ännu men jag ska se lite,
är det fint väder drar jag mig antagligen ut en sväng
¨är inte alls säker ännu vad jag ska göra men jag ska se för jag ska iaf träffa linda
en sväng för hon är påväg hit nu så att hon inte ska behöva vara ensam sen här :D
men jag ska ennu se, allt kan hända .... !
kram
kissaa

hyvää päivää ! goddag !

det blev nog en natt hos misan efter att ha sett en boda match, de spelade mycket br men domarn var inte riktigt den bästa och mest allerta.. men bra ändå!
nu sitter man här hos misan med hennes pappas dator, rädd för att göra nånting olagligt eller opassligt med den så att det händer nånting.. jag brukar just va bra på sånt så d e att ta det lungt nu !
misan e lite emooo !
hahah
kram
gullleeeeeh !

aloha

tja !
fint väder, blåst, appelsinjuice, ledig .. vad mer finns det att vänta av sommarn ?
ja men det är iallafall en mycket fin dag idag, har hunnit lägga mej ute på terassen och tagit lite sol, men jag får ganska snabbt långtråkigt med att bara ligga och inte göra nånting, så jag tog min brors airsoftgevär och sköt med det lite . efter en stund sköt min bror mig i huvudet med det, vilket inte var riktigt det skönaste sku ja säga .. :s
fucking great !
men mitt humör sviker mig faktiskt lite.. jag är inte så pigg och jag känner mig mycket nedstämd och det känns som om ingenting vill vara bra just nu och ingen bara orkar med mej men jag hoppas det blir bättre ..
har just inget att blogga om nu men jag tror att mina planer idag ser ganska misan inriktade ut, hahah !
men hörs !
kram
they tell everything about you !

gone !

MIN KAMERALADDARE E BORTA ! JA HITTAR INT DEN NÅNSTANS !
JA FÅR NGÅ FEL! MÅSTE HITTA DEN FÖR BATTERIET I KAMERAN E SLUT !
HJÄLP !

i'm in the house !

har varit hos misan nu denhär natten och vi har bl.a möblerat om i hennes rum, sett på nån random film och bara annors pratat och haft jätteroligt och slött som vanligt ! :D
vet inga nåt mer att blogga om !
pusshej !
jag och min gulle misan ! ♥

!

nu va ansiktsbehandlingen över, det var säkert bra för huden men skönt var det inte helatiden, men när det var skönt var det så att man just somnade ! man borde göra det oftare faktiskt! känner mig jättefräsh nu !
men jag ser kanske inte så fin ut, och jag kommer vara prickig några dagar frammåt nu, trevligt .. får försöka att inte visa sig så mycket ute bara så blir det nog bra!
det blir ingan bild på mig nu heller pga mitt utseende !
men jag hör av mej mera senare :)
kram

chill

dagen idag = chill
jag har inte gjort annat idag än sovit till 1 idag och ätit och sovigt igen efter det och sen vart ut med båten en sväng . vi firade min lillebror lite oxå idag eftersom han inte är hemma imorgon utan ska på nåt läger nånstans :)
jag körde båten hem för pappa var riktigt ti mejj att han inte orkade för han hade jobbt helatiden nästan två dygn i sträck när vi håller på bygga om vår sommarstuga.
nu sitter jag här hemma igen och är påväg i duschen och sen ska jag nog ta en ganska tidig natt tror jag, vet inte riktigt hur det blir men jag ska iaf inte ha ngåt nattäventyr idag inte :D
imorgon blir det ansiktsbehandling! chill !
men nu hejjdå !
kram
keep my fakesmile on !

wath a night !

vilken skön kväll d ha vart nu inatt! :D
först var dagen ett helvete efter att misan hade farit och jag måste till ste jag skulle tråka och mögla ihjäl på nån rutten holme ugan för at jag troddute iingenstans, men det var inte riktitdet det som väntade..
jag använde först min pappas dator och bloggade och facebookade etc. -> datorn fick någe ffel och stängde av sej .. trevligt .. efter nån timme fick jag igång datorn igen och skypade lite med några och jag är på en holme som är ganska nära där lisa bor, och lisa tyckte att vi skulle ropa och se om vi kunde höra varandra och se varandra, så vi ropade för fullt och viftade och vi såg tillockmed varann och hörde oxå :D
efter det tyckte vi på skämt att jag skulle ro över till henne, vilket ledde till att jag påriktigt gjorde det!
nej guud endå vilken kväll! och sen var vi i hennes mammas manmotor stars båt och spelade kort elr nåt och så hörde vi att en tade och trodde att nån skulle stjäla lisas fyrhjuling som hon kom dit med, men det var bara lisas mammas mans son som startade sin båt och skulle föra hem någon, och vi ville ju såklart följa med! hahha
så åkte vi där och förde någranånstans och när vi var påväg tillbax dit jag hade min båt så tog bensinen slut, men som tur fanns det extra  i båten :D
jag skulle nog egentligen ro tillbax till min holme med min fina lyxkryssare(litengrönfulroddbåt) men jag blev bogserad istället av lisa och christoffer :Dhahah ! dethär var nog en av de bästa kvällarna det slömässigt, detgör vi igen lisa !! :DDDD♥
nuuska jag gå och läggamej efter en dag som började dåligt, men slutade fittigt bra!

kraam  !









5000 likadana bilder på mej, men det bjuder jag på !


stuugan !

jag ska till stugan idag så jag hinner antagligen inte blogga fören imorgon då jag kommer hem så jag slänger in ett kort inlägg nu bara :)
misan förde vi just hem och nu städar jag lite efter en rolig kväll och packar nåt smått med till stugan, har inte bestämt mej om jag ska ta med mini laptopen och "mokkulan" med till skären ännu men jag ska se lite hur mycket jag tar med mig och om det ryms :)
men  jag har inte så mycket mer att säga, fotar lite bilder på holmen så ser jag sen om jag har nåt bra att visa sen då jag kommer hem ;)
kram

misaaan

misan här, chill !

cameltoes in the sand

hej igen !
guud vad skönt med sista jobbdagen över , puh !
har sen dess bara suttit hemma och slöat och tagit det lungt, har inget extra för mej nu och det är ganska skönt !
jag sov ca en halvtimme också och sen efter det så kändes d lite underligt för det var som om jag skulle ha haft nån migränryck för jag började plötsligt på illa och få headbanging .. :s
men nu mår jag ganska bra, lite smått yr och illamående men det går väl över ännu hoppas vi !
har funderat på kvällens planer, men har inte kommit på nånting vettigt ennu, ska antagligen ut med misan ikväll men jag ska si om jag orkarhitta på nånting före det också, skulle vara roligare än att sitta å ha tråkigt ..
men ska dra i duschen nu en sväng!
hörs kanske senare !
ps. fick min saldo tillbax idag, wihhiii! :D
kram
life !

sry !

hej !
förlåt för dålig uppdatering igår, min dator fungerade inte hemma igår :/ den blev överhettad dagen före så det var kanske nån efterreaktion den fick, men nu tycks den fungera ungefär som vanligt igen iaf :)
men jag har inga nya bilder här nu tyvärr :/
min dag har varit extremt slö idag oxå. men jag har iaf fått en sak uträttad, jag ska ha sommarlov nu några veckor för jag tar inte sommarjobbet i låsfabriken heller för det blev lite strul med hela grejjen.. men skönt med lite lov oxå :D
men imårgon är det sista arbetsdagen för mej nu på ca 2-3 veckor :DD skööönt ;)
men nu ska jag gå en sväng på länk tror jag, men jag ska si om jag hittar nånting att äta först 
;) jag = matens bästa vän ! ♥
kram

hos misan

hejhejja !
här sitter man hos misan o gosar med kissan hennes!
så söt o fet !
men vi ska antagligen ut å köra moppe en sväng och sen ska vi se vad vi grejjar ikväll, men nu !
kram o hejdå !

tidig

hejhej !
jag tror jag tar tidig kväll ikväll .
jag är mycket trött och jag sitter bara på jobbet och gäspar typ hela dagarna så jag tänkte jag skulle börja ta och skärpa mej en aning nu och börja gå tidigare i säng så att jag inte är så trött helatiden.. men jag tror inte det kommer fungera men det är ju alltid värt ett försök !
men jag ska se om jag hittar nån slö bild som jag tog på mej idag före jag drog ut på byn med kompisarna, ha det bra !
kram
alla bilder är typ likadana men inte kan man alltid vara så jätte varierande ;)

chiölö

hej
ja ha haft en chill dag på jobbet idag, men jag har ett problem !
jag har blivit frågad om ja vill jobba 3 veckor till på låsfabriken där jag jobbaar nu.
men jag ska jobba en annan plats också, men jag får bättre betalt i låsfabriken, men jag har endå misan med mej på den andra platsen jag ska jobba.. jag vet inte alls vad jag ska göra för sen hinner ja inte ha så mycket sommarlov sen heller om jag väljer låsfabriken så ja vet inte alls vad jag ska göra !
hjälp mej !

neu

inredde just ett nytt hål i mitt öra, visar bild sen senare :))
kram
:))))))))((((((((:

selvästi hyvä päivä !

hejhej !
altså pårikitigt jag failade med en grejj idag på jobbet ..
jag höll på att stifta fast några etikettslappar på ettpar låsförpackningar, och stiften tog slut i häftmaskinen, och jag var tvungen att fylla på mera... det finns en såndän sak med en fjäder på som man ska trycka bort så att man sätter in mera stift och sen skuffa tillbaks den ganska hårt för dendär fjädern ska vara riktigt spänd sen då den är full.. och efter att jag hade lagt in stiften i maskinen och ska trycka dit delen med fjädern på och har nästan fått fast den, tappar jag greppet och dendär biten med fjädern flyger som en värre komet rakt in i fönstret bredvid mej, så det har ett jäkla liv och alla tittar irunt sig och undrar vad som hände och min "arbetskompis" frågar mig vad det var så sa jag att häftstiftsapparatens hållare lossna ... och alla började skratta sen där.. uuuusch vad snopet ...
kommer bli påmind nu säkert resten av livet men man kan inte rå åt allt som man gör, misstag händer trots allt !
men dessurom har det varit jätteskönt väder här tkr jag ! det har regnat en skvätt och varit svalt hela dagen och sen till eftermiddagen började solen skina, och det gör den ännu ! :) påriktigt en bättre dag får man nog söka efter (vädersmässigt då alltså)
kram

sooova

måste sova eftersom jag ska på jobb tidigt imorgon.. skit !
men jag vill först önska världens bästa resa till mina älsklingsflickor ! ELIN & IRINA ! ♥  älskar er och haa det jätteroligt och sola lite extra för min del i portugal ! kmr sakna er ! ♥
kram

konfa

inga bra bilder ! men d e nånting iaf !
usch.

konfirmation

nu var det över :))
skönt!
det gick mycket bra, bara att jag spillde lite av vinet på dendär "staketet" men det ordnade nog sig, och oblaten har jag inget att kommentera om, eftersom den inte smakade nåt speciellt .. typ ..
men jag har tyvärr inga bilder nu eftersom jag har tappat bort min kamera.. duktigt !!
men jag sätter in bilder sen då jag har hittat den !
btw, GRATTIS TILL ALLA SOM BLIVIT KONFIRMERADE IDAG ! ♥
kram

tack !

hej, äntligen lite fixat nät igen, skönt för nu kan jag blogga igen !
jag har nog inte haft så mycket händelser här under tiden jag inte bloggat men jag kan nu berätta lite iaf : )
jag har jobbat en vecka nu, och igår åkte vi med kompisarna till sabbes hyrstuga och grillade, simmade och bastade där så chill ! det gör vi om !
imorgon har jag konfirmation som jag sen ska blogga om imorn så att ni veet vad som väntar om inte d e ngå strul med datorn etc. så,  men vi får hålla tummarna :D
till sist vill jag tacka världens gulligaste misan, som skrev ett så fint inlägg om mej senast.
älskar dej såå gullegumman. du e vacker o underbar så som du är och vill aldrig mista dej ! skulle inte du finnas skulle jag inte ha nån som ser efter mej då ja e lite som bortblåst eller ingen bara annors förstår mej eller vet vad jag vill så finns du där o förstår !
du är mycket älskad !


misan ! ♥


a good friend is an umbrella for the heart.

Hej! Misan här som bloggar. Lovade Amanda att jag skulle slänga in ett inlägg hit till hennes blogg då hon själv har lite strul med netet, men tyckte hon nämde något om att hon snart borde ha det fixat igen annars!
Egentligen har jag inget att berätta för er för min uppdatering på min egna blogg här suger den också. Men laddar upp några bilder isället och berättar några ord om Amanda.
1a bilden är från 2010 och de två andra från söndagen då Amanda var hos mig.
(Amanda med mörkt hår, jag med ljust)
Du är en av de viktigaste här på jorden, tack för att du alltid ställer upp och orkar lyssna och trösta.
Vet inte vad jag skulle göra utan dig, du är en sådan vän som alla borde ha.
Älskar dig.

irina's place

hejhej !
nu slipper jag t.o.m och blogga för att jag stal datorn av irina meda hon är och äter. så nu kan ja berätta att jag har jobbat övertid idag oxå, d e faktiskt ganska roligt att jobba. och tiden går så snabbt at det gör inget fast man jobbar lite övertid för det går ändå så snabbt. men somsagt efter att jag kom hem idag kade jag mig ut på terassen och solade. efter en stund var jag genomblöt av svett, för det är så jättevarmt ute att man nästan håller på att svettas ihjäl.. uuuj ! men man ska inte klaga för det gjorde man på vintern då det var iskallt och snö på backen, uj det också !
men nu orkar ja inte skriva nånting för jag har inte mer på hjärtat just nu, tack för mej !
kram
duudisen irina gullet till vänster !

fucking nätverk -.-

hej ja har fortfarande samma problem med nätanslutningen så jag kan inte blogga., men jag tänkte slänga in ett mobilinlägg snabbt och berätta att ni inte har missat nånting extra i mitt liv medan jag inte har bloggat. det ända jag gjort är jobbat., haft skolavslutning och vart med vännerna lite och chillat .. inget intressant alltså ! tack och gonatt ! 

ingen bloggning !

hej ! mitt nät är så skit nu och jag har inte bloggat på flera dagar pga att näten abolut inte vill¨fungra då jag vill att det ska ! det är just och just att jag slapp hit in på blogg.se när nätet är så stött och det tar en evighet att skriva nånting här dessutom.. men så att ni vet nu å kommer det att bli en liten paus i bloggandet tills jag har nätanslutningen i skick igen, vilket kan ta en tid... men jag kanske mobilbloggar nångång ist för att det inte ska bli för dött i mitt statistiksdiagram :)

kram

mycket gammal bild ...


nätet in my ♥

alltså nu börjar jag bli lite less på vårt nät som inga vill funka ! det är andra dagen nu som det inte vill funka och jag blir sörd för den mokkulan (vet inte vad det heter på svenska) som vi har fungerar inte till min dator så jag bloggar på min pappas dator nu .. jag får inte in några nya bilder hit nu heller från pappas dator men jag ska sätta in bilder sen då nätet fungerar igen och jag kan använda min dator som förut :)
ooh btw, det är bara 2, nästan en dag tills jag får sommarlov ! jessjess !

kram


hos gulle

hej !
jag är hemma his irina dag, sorry för att jag inte blggade igår, min internetanslutning fundgerade inte .. :/ men som sagt, igår var jag och fixade mitt hår till frisören, så nu är jag lite mer ett ljushuvud ;)
som sagt så färgade jag till lie blonda slingor, och min hårfärg är ganska tuff, typ 3 olika färger :D hihih :) skiftar ännu lite i rött, men inte på långt håll lika mycket som tidigare, alltså är det ganska skönt att inte se ut som en brandbil längre ;)
jaa men idag har jag och irina alltså bara legat och chillat under solen, jag skulle söka lite kläder som jag eventuellt kunde ha på skolavslutningen hos henne, men jag hittade inte nänting som passade, tyvärr .. ;( mn jag måste bara se om jag skulle råka komma fast ett bra fynd i mitt klädskåp bara .. :) kanske ganska omöjligt men jag borde väl hitta nånting iallafall. :)
irina är nu för tillfället ute på länk så jag härskar över hennes dator en stund och fick ett tillfälle att blogga nu före hon kommer hem igen :)
kvällens planer ännu lite oklara, men kanske ska till misans place ikväll och chilla, men som sagt, oklart ännu :)
kram

RSS 2.0