sori

jag har inte hunnit blogga idag för jag blev fast i björkboda i åtminstäne en timme längre än menat så jag har just ätit och tänker gå tidigt och sova eftersom jag är jättetrött!
jag är ledig hela kvällen imorgon så då hinner jag kanske blogga mera, men nu som sagt, GONATT !

ÄLSKAR DEJ !

alltså, jag kan int annat än vara mållös och rörd !
misan har skrivit världens finaste inlägg om mej !
älskar dej jättemycket vännen ! ♥
I'm so glad I met you !

hihihihihi

jag har märkt att jag tyvks glömma lite fethär med att blogga mn wathever.. jag hinner typ först på kvällarna blogga eftersom ajg ofta har mycket att göra på dagarna:) idag har jag efter skolan spenderat över 3 timmar i kimito före jag sluppit hem och äta, och jag åt först nu för en stund sen, men jag tror endå jag tar en frukt eller nåt till :)
jag märkte på sånglektionen idag att jag ennu är flunssig fast jag tänkte att det kanske gått om lite, men jag fick inge ljud ur mej så jag får väl dricka honungsvatten och annat som sägs hjälpa mot snuva:) vi ser vart det bär:)
jag kanske slänger ett inlägg ännu ikväll, men det är inte säkert ! ha d bra!
kram
orkade inte söka opp en ny bild så det blev denhär ;)

oh fuck !

igen glömde jag!
menjag har fan inte haft tid att blogga, åkte direkt efter skolan till kimito och hade först en timme murikhistoria och efter det 2x45 min mopokortteori.. ååh !
efter det åkte jag ännu tillbaka hem till dalsbruk och var där på danslektion till halv 8, så jag var hemma ungefär 8 och hade inte ätit nånting på hela dagen så jag är lite slö och åt bara lite blåbärspaj nu på kvällen men jag har ingen matlust heller och är flunssig så jag skippar maten idag.. inte hälsosamt men har verkligen ingen lust !
har nu oxå på kvällen kämpat med en modersmålsuppsats som ska bli klar imorgon, så det har oxå tagit slut på mina nästan sista krafter, men de absolut sista ska jag använda till att ännu shejka lite till fittigt bra muusik ! aah vad skön kväll emn ändå onödigt fullspäckad, men vem fan bryr sig egentligen!?
ursäkta mina svärord och dåligt språk men jag har ingen orka att vara ordentlig !
tackohejokram!
WHO THE HELL CARES !

oj!

jag tror det är nån som har glömt att skärpa sej då det gäller bloggandet :)
men jag ska försöka iaf :)
det har inte varit nåt extra på sista tiden, jag har firat forneldarnas natt med vännerna och haft roligt, men inget extra endå !
men jag bloggar mer imorgon för jag har faktiskt ingen lust för mitt humör verkar inte riktigt vela gå uppåt utan hålla sig på en ganska låg nivå, samma mitt självförtröende men det ska vi skita i nu, vi e unga för fan !
kram
please hold me now and never let go !

tänkte börja skärpa MEJ !

jag har inte tagt bloggandet på så stort allvar den senaste tiden, men jag tänkte nu börja försöka blogga regelbundet, hur det går vet man inte men jag kan ju iallafall försöka :)
som bäst sitter jag hos irinas och chillar på hennes dator (de har 1000 olika mac) medan hon ser på Pretty Little Liars i en annan :)
har bara chillat under denhär kvällen typ, varit hemma, åkte en sväng till elin med irina och efter det en snabb runda i byn, men därifrån skulle alla på filmkväll till min småkusin, men jag och irina hade ingen lust så nu sitter vi hos henne och har nåt eget liv.. ;)
men jag bloggar antagligen  mer imorgon igen, för nu har jag inte riktigt nån lust...
kram&gonatt
jag just nu

kiitos vaan !

ja e lite sen nu med svaren på frågorna men jag ska nu försöka besvara dem :)
svar:
melinda
melinda: - jag tycker om många underbara människor! men en är extra speciell;)
-jag ka väl inte säga att jag har nån "bästis" precis eftersom jag har flera jättebra vänner, men den jag umgåtts med mest genom åren är nig irina:)
-nejuj jag har inte läst den eftersom jag inte visste vad den heter, men kommer börja nu efter dethär:) din blogg verkar nog riktigt bra det lilla jag har läst nu :)
-jo jag har en bernersennenhund som heter Zana:)
-nej, jag har ingen kanin, men jag har två svarta katter, Rasse och Felix:)
tack melinda för frågorna:)<3
- jag tycker om många underbara människor! men nog finns det väl alltid nån som är lite extra speciell;)
-jag kan väl inte säga att jag har nån "bästis" precis eftersom jag har flera jättebra vänner, men den jag umgåtts med mest genom åren är nog irina:)
-nej jag har inte läst den eftersom jag inte visste vad den heter, men kommer börja nu efter dethär:) din blogg verkar nog riktigt bra det lilla jag har läst nu :)
-jo jag har en bernersennenhund som heter Zana:)
-nej, jag har ingen kanin, men jag har två svarta katter, Rasse och Felix:)
tack melinda för frågorna:)<3
irina
-drömresa är nog runt jorden, men mexico har jag velat besöka enda sen jag var liten:)
-aah, min drömpojkvän.. det skulle låta ungefär såhär: utseendet ska inte spela nån extra stor roll.. jag ska kunna vara mig själv med honom och känna mig trygg och veta att jag inte har nåt att vara orolig för .. jag vill kunna veta att han finns där om jag behöver honom.. jaaa.. det finns nog mer jag kan rabbla upp om hur jag vill att han skulle vara, men jag tycker att när jag träffar min drömpojkvän, så vill jag inte att han ska ändras för att jag inte tycker att han uppfyller mina krav eller liknande, så min drömpojkvän kan vara vem som helst igentligen...
-jag älskar att vara sysselsatt hela tiden, för det är tråkigt att inte ha nåt att göra:) men det bästa är nog dansen(:
-mycket! men jag önskar mest att jag hade en mer positiv inställning till livet ..
-joo det finns mycket jag gjort som jag ångrar, både små och stora saker.. jag ångrar först och främs allt jag gjort som har sårat nån eller gjort nån ledsen.. men en sak som berör mig själv och inte är så jättenödvändigt för andra är nog att jag inte började spela gitarr som liten, utan började med piano istället;)
tack gumman, kram ! :)<3
cecilia
- jag vill jobba inom studioproduktion inom musik eller bli profissionell dansare:)
-min högsta dröm är nog att få resa jorden runt och att ha ett liv med så lite motgångar som möjligt;)
-oj svår fråga.. men det jag älskar mest i hela världen är nog mina vänner ! <3
- jag vill bo i england eller nånstans i amerika:)
-joo cecilia, du e bäst;)
tack cessi ! :D<3
emilia
-bästa utomlandsresan jag har varit med om hittils är till portugal med irina:)
- igentligen har jag ingen "idol" men en av mina största förebilder är nog adele, men som sagt tycker jag att man inte ska gå efter andra och på det viset så mycket se på andra och må dåligt för att man inte är sådan, så man ska vara sig själv helt enkelt:)
-en perfekt dag börjar med en morgonlänk i smått regn, gott morgonmål och en varm dusch. på dagen är det soligt och man drar ut en sväng till stranden och solar med vänner eller andra. mot kvällen äter man med vännerna ute och senare kommer man hem och kollar en bra film med nån man älskar eller drar till nåt trevligt party!
och sedan somnar man lycklig:) det skulle vara en perfekt dag för mej!
tack emilia, joo det duger mer än väl :D kram<3
mikaela
-många saker, men främst när jag tänker på att man inte kan ändra saker som har hänt..
-jag blir lycklig av att umgås med människor och ha roligt :))
-det bästa jag vet är att resa utomlands och göra saker jag tycker mycket om, t.ex. dansa !
tack misan! :-)<3
aino
aino: -hmm har inte tänkt så mycket på min framtid igentligen men jag kommer iaf ha en familj och antagligen kommer jag att flytta utomlands och resa mycket:)
-jag skulle vela vara Barack Obama, skulle faktiskt vara roligt stt kunna tänka att man har makten över nåt så stort som USA :D och lite pengar till på köpet;)
tack aino! :)<3
anonym
-har just nu ingen favorit av dem jag träffade, så alla var trevliga (:
men tack för frågan ivf
hoppas nu att nån iaf e nöjd med svaren, förlåt för att jag dröjde, var inte meningen att jag inte skulle orka på så lång tid men nu är det iaf gjort:) blev fan lite roddigt men hoppas alla iaf förstår !
kram

I tought I'll never be fine again, and then you came and took my pain away. I wish you know how i feel, cause i'm scared and don't know what to do or say..

hold me now, i'm six feet from the edge and i'm thinking, maybe six feet ain't so far down ..

♥förlåt så myckcet att jag inte bloggast men jag bara inte orkar, jag tänkte börja blogga sen då jag har allt i ordning och jag kommit in i de nya rutinerna etc..
men jag lovar att snart börja blogga och då ska ni få svar på era frågor från frågestunden !
kram
en av mina favoriter faktiskt
♥♥♥

sorry orkar inga blogga nu, slänger senare in ett inlägg!


chill

jag sitter hos irina med vännerna och jag hade tänkt svara på frågorna idag men det blir nog till först imorgon, men jag bloggar inte mer ikväll..
pusshej !

tack

tack för frågorna ni ska få svar på dem med tiden men nu först vill jag be om urskäkt för att jag inte har bloggat på vad, nån vecka?
jag har helt enkelt inte haft tid, lust eller ork till det .
men jag ska försöka skärpa mej bara jag kommer på bättre humör vilket jag faktiskt har blivit nu på senare tid:)
en orsak är mina världens bästa kompisar som finns! jag har inte umgåtts så jättemycket med alla men redan veta att ni finns betyder mycket så kramar och stort tack till er alla!♥
det andra e att det står en skönhet på min gård som bara lyser upp min dag med att jag ser på den;) hahha lite överdrift kansk?;)
men jag har köpt en scooter ! :D det är förståss lite tid kvar ännu före jag får börja köra och ta kortet men nu har man iaf en grejj färdigt!:) ska sätta in bilder nu på samma gång :)
men jag svarar kanske på era frågor redan ikväll om jag orkar, eller så kommer de först imorgon!
kram
en bild på en osminkad jag
aah min pärla! ♥

RSS 2.0