wait for it...... here it comes..... wait.....

Goodbye 2011

/,,/


"Kissing desease"

Huhhu
Det är skönt att veta att jag inte har nån jätte allvarlig sjukdom, alltså mononucleos, eller "Kissing desease" som den oxå kallas då den kan smitta via kyssar, men jag måste faktiskt säga att jag inte har nån aning om varifrån jag skulle ha fått den för jag har inte kysst nån på en tid nu... Kivakiva! Men jag måst nog säga att jag aldri känt mej såhär sjuk tidigare, riktigt en pina, och är trött 24/7, men efter att jag sovit mår jag ofta så dåligt att jag börjar spy, trevligt, men nog blir det väl bra så småningom... Men nu ska jag vila lite och ta det lugnt ikväll:-)
Kram


Har inte kunnat blogga, bilden borde förklara varför !


Tackohej

Luciadagen imorgon då.. Vi får väl se hur det går med flunssa, nackspärr etc. Men de buuuuhuhurde gå !


(y)

Har mått lite bättre idag, tack o lov! Men har förståss gått på burana hela dan så de förklarar lite det också:-) men min dag ha varit lite stressig nog, på morgonen/dagen uppträdde vi luciatärnor på nån julmarknad å efter det åkte ja ti kimito och sjöng där på arkipelags julfest, och nu har jag ätit å duschat o tänker gå o lägga mej för jag sov inget förra nattast.. Så Gonatt igen då:-)


Sjuk

Ja börjar bli ganska trött på at va sjuk nu.. Å de värsta e att ja int rikit vet va d e, å d stör mj .. Men min nacke e jätte sjuk, så d vet ja iaf.. Men idag sku ja helst int ha suti hemma, men ja har nu int så mkt annat ti göra.. Så trevlig lördag kväll ti alla!


9 december 2011

Idag gällde skolan då...
Jag hade huvudvärk hela dagen och mådde inte så bra, men jag hade inget val eftersom vi hade sista luciasångövningen idag och den kunde jag inte missa, och dessutom en beethovenkonsert efter skolan från musikteorin som jag var tvungen att gå på, så jag har gått på burana idag då alltså.. Men jag har iaf överlevt dagen, och nu tänker jag slänga mej och sova! Gonatt nu igen !

+ ett par bilder från idag, Ida var alltså oxå med på konsert


F*ck

O idag ha hela dagen gått åt *****!
Har haft nån sorts huvuvärk hela dagen och mådde jätte illa på morgonen och svimmade halft då jag gick opp från sängen.... Kiva /,,/
Så hela dagen gick åt att ja hade ont i huvu å varje gång jag satte mej upp eller steg upp svimmade jag nästan och det drog ända från nackan upp ti pannan, nice...
Men jag mår ändå lite bättre nu men ska gå och lägga mej nu så Gonatt !


Chill

Idag var det skoldag igen då efter ett extra långt veckoslut:-) efter skolan åkte scengrupperna från dansskolan jag går i till Åbo ock dansade där i ett köpcenter, riktigt nice var det, fast jag failade lite men who cares?;-) det ända som har sugit med hela dagen e att jag har haft huvuvärk hela dagen.... Och den ha ennu int försvunnit så ja får väl plågas med den hela natten då..
Men jag ska börja dra mej i sängs så
Gonatt!:-)


Gonatt

Ligger ännu uppe och har inget att göra, försöker sova men kan inte...
Nåmen jag sätter väl in nån bild från ålandsresan eller nåt då i brist på annan underhållning..
Kram


självständighetsdag!

glad självständinghets dag alla! som bäst tittar jag på presidentbalen med Tarja Halonen för sista året sok president!
har vart i bastun tidigare idag och sov 3-4 timmar på dagen, skönt!
men nu ska jaga fortsätta kolla på balen och sedan lägga mej:-)
gonatt!

Åland

nu sitter jag hos mina släktingar på Åland!
chillar och ikväll på 10års dansjubileum för min kusse!
grejjer det!
kram

fuckin fifteen

såhär söt o fräsh på femtonårsdagen

RSS 2.0