mm

bloggar imorgon !

i've been there before !

hejjhejjja :D
ååh vilken skön dag jag har haft idag !
okej, skolan var ganska jobbig, eftersom vi hade nästan bara teoretiska ämnen och språk idag, men helt okej ändå. jag tror det var vår första lyckade musiktimme där alla var någolunda lugna och orkade hänga med och så! tummen upp för oss ! (kanske berodde på att datorn och stereon var bortkopplade?)
nåhjaa, efter skolan gick jag hem som vanligt, och gjorde i årdning lite mat åt mej. min hund rymde medan jag höll på gjorde maten så jag hamnade gå efter den, snällt!
jag drog iväg toill gymmet med irina till kl 5 och vi var "jättrduktiga" där :) hihihi !
efter att vi varit där ca en timme åkte jag vidare på danstränong och har nu dansat för fullt och gjort början på nån egen koreografi, huh ! jag fortsatte ännu lite när jag nu var hemma så jag tror det börjar sitta snart. gud va skönt det var att få dansa nästan ordentligt igen, jag kan ju inte göra fullt ut ändå, vilket är tråkigt :(
men nu är jag riktigt trött och är påväg i duschen efter en jätteskön dag, jag tror inte jag varit såhär utmattad efter en dag på länge, skönt ! 
neij saakeln, ja sku måst laga finnaläxan ennu -.- nååh nu ska jag väl orka ;)

kram 

 
en trött liten rufsig sak efter en ansträngande dag ! ♥

jag.tror.jag.är.cool.

hejjsvejjs !

nu tänkt ja bara sejja att jag kom hem för en stund sen efter att ha varit ut en sväng till ungdomsgården med misan, och nu ska jag gå och tvätta av mej och senoch tutta :)
imorgon plugidag i skolan -.- jess !

kram





i'm here without you baby, but you're still with me in my dreams

helloj ! :)

blir kort dethär ;) jag har tråkigt hemma och nu ska jag göra nånting vettigt, t.ex. öva på en sång jag ska uppträda med den 15.4 så att ja sku kanske kunna den sen då det gäller ;)
jag hör av mej mer ikväll sen, far antagligen ut en sväng med misse till ungdomsgården om hon nu kommer nångång :D

kram


ett helt onödigt inlägg för irina !

okej nu ska ja berätta en liten historia :

  Det var två små skogsmurretroll som var ut på promenad i skogen. De bodde i ett litet skrymsle under en björngrotta ute i ödemarkerna i vid Byholmsöarna. 
  När de en dag skulle ta sig en simmtu i det kalla novembervattnet, de hade först borrat hål i isen, så märkte de nånting underligt. Vattnet var iskallt! Det var första gången de nånsin hade simmat och det hade väntat sig ett varmt bad som alla har talat om för dem, men vad var nu det här för skämt! De tyckte de hade blivit lurade !
  De var inte alls glada så de gick till president Tarja Halonen och ville stämma mänskorna som sagt att vattnet var varmt att simma i. Tarja försökte förklara nånting för dem men de lyssnade inte och hotade med att invadera hela Finland om inte ljugandet sluta de oc alla erkände att vattnet var iskallt!
  Nååh, det blev juni och skogsmurretrollen gich ner till Fempenniöarna vid Byholmen och de sprang rakt ut på vattnet ... men det fanns ju ingen is ?! va va nu dethär för skämt igen ! var det nån som försökte lura dem igen!?
  Men neij serni, det hade blivit sommar och skogsmulletrollen hade inte fattat att det är då man ska gå och simma.. Gissa om dom blev snopna, så de stal en gumibåt från wuorios och gav sig av på de seij av ut i Östersjön och ner till Spanien, och bosatte sig i Himalaya.

snipp, snapp, snut, så va sagan slut !

:)


Dag 9: En bild på mig och min bästa vän.

hmm
jag har flera mycket bra vänner:


irina ♥ du e helt klart bäst ! finns alltid när man behöver dej, kmr aldrig släppa dj !


misan ♥ söötisen själv och den man kan lita på !


lisa♥ en av de få som är kortare än mej, mn du e helt enkelt perfekt !


fanny ♥ en typ jag kan tala om allt med !


elin♥ gullevännen som har dendär humorn och alltid ser lika bra ut !



galna gänget ! ♥

man bara måste älska såna som ni ! och bättre vänner kan man inte ha ! ♥


(hoppas dt int gör ngå fast ja lånade ett par bilder av dej fanny !♥)

don't want an ending !

hejjsvejjs :))
guud va jag är trött och har varit hela dagen .. :S det är inte roligt ..
men jag ska ändå orka på dansövning och tänja idag fast jag är slö :)
jag har såndän känsla att jag måste ut och länka eller röra på mig nu jag ! det känns bra på nåt vis men jag orkar inte så jag blir rastlös mn jag tror jag kanske drarr iväg på en liten länk före jag far och dansa så kan jag nog med bra samvete gå och lägga mej idag !
men ja , jag har inget extra att berätta just nu :))
men jag bloggar antagligen ikväll ennu ! men titta på denhär bilden vilken färg mitt hår är !? jag svär, den är inte alls redigerad och ändå är mitt hår så rött ! solljuset gör sitt ;)
 
hihhi :D


godnatt ! ♥

god natt ! ♥


snyggt !

vet ni vad jag tycker är snyggt !
PIERCINGAR
jag har nog inga piercingar själv, annat än 3 hål i öronen, men ja tycker det är så snyggt på vissa personer !
nångång har jag velat sätta navelpiercing, men om man sen ångrar sig då man blir äldre kanske det inte är så snyggt med ett ärr sen ..
men den piercingen jag mest skulle vela ha är i högra ögonbrynet !
jag vet inte varför jag just faller för ögonbrynen men det är så otroligt snyggt på vissa personer. jag är ju inte så säker på att jag själv skulle passa med det men inte vet man, kanske jag nångång dyker upp med en piercing i ögonbrynet.





moimoi

jag bloggade inte på kvällen igår, sry, men jag orkade inte när jag kom hem.
lite om igår:
på dagen var jag nog bara hemma och 5 tiderna pkte jag till min mammas kusin på kalas.
jag skulle egentligen till sabina före vi skulle till furun men jag hann inte dit eftersom vi var på kalaset lite längre än vi hade räknat med, så mamma och pappa skjutsade upp mej sena lite senare.
det var nu inte riktigt så händelserikt i furun, ca 30 personer där, men det var nog bättre än att sitta ensam hemma iaf.
vi pratade och åt godis och förstås hörde man på musik helatiden eftersom det var ett disco.
jag kom hem med en buss halv 1 och jag gjorde inte så mycket när jag kom hem, skrubbade ansiktet bara och lade mig och sova.
nu på morgonen var det jobbigt att stiga opp när klockan hade ändrat en timme framåt, och jag var jätteslö när mamma började dammsuga kl 12 ... kiva väckning -.-
men jag har nog inga plander för idag, ska ut på länk en sväng, men först ska jag nog städa rummet ..

kram


jag igår



:D

hejjsan! 
 trevlig kväll igår hörni ! :)
vi var flicksen hos sabina och där chillade vi och åt!
när vi sedan fixat oss det sista åkte vi till en kompis som hade förfest och var där och pratade och umgicks bara, så inget festande på så vis.
ca 22 gav de sig av till den större festen och elin joggade hem, duktig som hon e ! ;)
vi andra åkte till sabbe och kollade på Prom Night, den var riktigt bra :D alltid bra med skräckfilmer ! (y)
efter det kom irina till mig övernatt och vi skulle se på en wallander film men vi orkade inte se på den så vi gick och sova nästan direkt.
irina åkte just hem och jag gick från ovako hem med zana så nu ha man fårr lite motion också idag ;)
nu ska jag hoppa i duschen och sedan ska jag lite planera kvällsplanerna, åker antagligen iväg till furun en sväng :)

kram !


seems like it was yesterday that i saw your face .


8.2.1997


Dag 8: En dålig vana jag önskar jag inte hade.

nååh det finns nog många dåliga vanor jag skulle vela bli av med,
men den jag hatar mest av allt är
att jag faller för pojkar för hårt för snabbt ..
inte alls bra !


Dag 7: Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

jaa a !
först skulle jag nog åka på en resa jorden runt ! guud vad det skulle vara intressant att åka och se olika kulturer i alla olika länder och lära sig mera om dem !
pengar som blir över skulle jag köpa souvenirer för i alla länder och kanske om det ännu skulle finnas nånting kvar skulle jag shoppa för dem !
det är säkert många som skulle vela åka jorden runt . men nog finns det ju annat som man skulle kunna sätta pengarna på också. jag älskar ju musik så det jag också skulle kunna sätta de pengarna på är att fixa ett rejält mixerbor och en hemmastudio + ett bra micksystem och alla tillhörigheter.
mm




:)

jaah nu var det över då ! :D
mitt föredrag om Tyskland tog ca en halvtimma fast jag inte hade tängt ha det så jättelångt. men jag tror att det gick någolunda så jag borde nu vara godkänd iaf !
ååh va skönt det är när det är två provfria veckor efter varandra ! vi har först om två veckor nästa prov, men jag är inte säker på vad det är ellen när det är, maybe matte ?
men ja, lite om min dag:
jag kom i tid till skolan så jag fick inget 3:e F som tur;), hade Tysklandföredraget, hade tråkigt i skolan, köpte en kismet choklad och en tripp som jeg sen mumsa i mej:)), efter skolan for jag på teorilektion och där hade vi ngå övningar att man skulle höra vilka noter läraren spelade och veta avståndet mellan dem och vad det kallas, kort sagt intervaller. sen rusade jag iväg till kimito på sånglektion.. jaa huhhu endå .. ja vet inte vad det är men jag får en sån underlig känsla när jag försöker sjunga.. det är dom om jag inte skulle få något ljud ifrån mej så min sånglektion gick allt annat än bra..
och nu när jag sen kom hem åt jag lite gröt och nu kom jag just in från att ha varit en sväng ut med hunden. man kan inte ha en vildare hund än va jag har ! haraskit gillar den också -.-

kram


bild på mej från lappi, fiín man e osminkad då ..


!

förlåt att jag inte hinner blogga idag ,
men jag har ett föredrag om Tyskland som jag ska hålla imorgon och jag måste
skriva upp saker och öva lite ech ta bilder...
mycket som ska göras
men jag bloggas imorgon bättre sen ;)

kram


alla e vi unika ..


ordinary day

helloj
jag ha vari ganska duktig idag enligt mej själv ;)
jag ha varit först ut och gå med hunden en länk runt "kullan" och sen i skogen och springa med den. efter det har jag suttit nästan hela kvällen och klurat på mitt föredrag om Tyskland som jas ska ha för klassen i torsdag. jag måste skriva upp en massa saker för att jag ska kunna komma ihåg vad jag ska säga.. huhhu det ja undrar rikit va det kommer bli dethär ..
nu ska jag se något avsnitt av supernatural och sen tror jag det får bli dynan för min del !

kram & gonatt !


en redigerad bild av mej nu



-.-'

åååh ja kan sen bli så stressad på att bo såhär jättelångt ut på landet !
och sen e det så jäävla  jobbit allti nä man har nånting annorlunda så ska det alltid komenteras så att man riktigt ska veta att man har nånting på sig som nån annan kanske tkr är fult elr löjlit etc. guud va ja kan bli stressad på det ! men de får man bara leva med nä man går i en liten skola och bor ute på landet och man inte får vara annorlunda och måste vara som alla andra för att man inte ska behöva bli komenterad !
man får bara så leidon
-.-


Dag 6 : Typ av killar jag faller för.

hmm ja den var svår.
det beror ju egentligen mycket på hur min och den pojkens personligheter passar varandra eller inte, för ibland kan det vara bra att vara mycket olika personligheter, men ibland kan det också kännas mycket skönt att veta att den andra känner lika och så. eftersom jag är ganska musikalisk och gillar allt med musik skulle det inte skada heller med en musikalisk pojkvän. förståss så ska jag ju inte behöva fixera mig helatiden för att bli accepterad av den pojken, utan han ska också kunna de mig som jag är och ändå tycka jag är fin. man ska kunna prata om vadsomhelst hur länge som helst med honom och känna sig trygg med honom !
man kan ju alltid fantisera om hur en perfekt pojkvän är och ska vara, men alltid är det ju inte man hittar fram till just den rätta ..





TAAACCKK !!

tacktacksnällairinaochmisanförattnifinns!
de e så att misan har gjort en header åt mej !
och irina hjälpte mig få den placerad eftersom jag är så osmart så kunde jag inte få den själv ^^
men tusentack flickor !! va sku ja göra utan er !?
♥♥♥


världens sötaste irro&mimmi ♥


Chachaa!

Bloggar här nu! Amanda vet int att ja gö det fö ja ska lag hennes header på plats så ja ska gö det rikit just.
Så nu ska jag bara länka min blogg!
MIN BLOGG!
Ni vet int vem ja e, så bäst att far o sii ↑
Tjaaaaaoooouuu :DDD

+ 12 grader !!

jeeess ! det börjar bli vår nu höörni !
jag har redan orkat vara ute och joggat och en sväng till gymmet, och nu ligger jag bara ute och njuter av det varma vädret ! det börjar mer och mer luta mot sommar nu !


jag och zana ute i vårvärmen idag !

hos misstcho

moimoimoi

ggrau

huhhu va jag har tråkigt här hemma ! ja ha laga ngå mat just åt mommo å moffa å familjen å nu vet jag inte va jag ska göra för ja e jätte rastlös !!! kl 5 tänkte jag fara och se på en liten dansföreställning för att kanske få lite idéer om va jag själv sku kuna göra sen då jag får dansa ordentligt igen :))
men nu ska ja fara och duscha, hihihi får se hur jag gör ikväll sen :))

kram


love is only for the lucky and the strong ..


Don't tell me you're sorry cause you're not .

morjens !
huhhu äntligen va rellaprove över ! det var nog inte så svårt men det skulle nog gärna fått vara ännu lkättare om man frågar mej. men jaa och duktig som man är så glömde jag ju förståss pengarna hemma som jag skulle ha med för vi skulle till butiken efter skolan men dit kunde jag nog inte följa med nu eftersom jag glömde minba pengar, men vi hoppas jag är välkommen till fannys för det ! ;)
vi ska till fannys och äta tacos och sedan antagligen till byn en sväng. en snabb sammandragning om min dag och mina planer.
tack och hej ! bloggar kanske senare ikväll :)

kram



en lite wierd bild på mig !

me, myself and I !





normal

ceppo

pedosmile



huhhu !

riktit slöö idag jag !
sitter hemma och tittar på supernatural och har jättetråkigt men jag orkar inte läsa på religionsprovet vi har imorgon .. jag har redan orkat vara ut och gå med hunden mn nu orkar jag inget mer ;D
världens slöaste inlägg nånsin !

kram


såhär slö kännenr jag mig just nu !

Dag 5 : Nånting jag vill ha mer än nåt annat nu.

hmm det finns mycket jag vill ha men nu vill jag faktiskt ha choklad ! jag har inte ätit choklad på ett tag och det skulle smaka ganska så bra nu ! nammnamm synd bara att man inte har det hemma ..


min favorit choklad - fazerin sininen rae suklaa


gott !


hih

heijssan !
guud vad jag har haft tråkigt idag! suttit hemma och tråkat hela dagen efter att jag var i skolan och på kvartsamtal. jag fick inte så mycket dålig feedback så det var bra :D
men min dator håller på att få ngå fel !! för det första fungerar inte webbcameran?! underlit för förut fungerade den alltid ?! och sen har min dator också blivit jätteslö ! jättejobbit och den är inte ens gammal ! jag har haft den bara några månader ännu å inte får den börja stärva redan! hmm.. men nu orkar jag inte göra så mycket annat så när katten har slutat jaga meij och inte springa efter mig helatiden så ska jag gå ut en sväng med zana och sen ska jag gå och sova eller kanske se en film, jag får bestämma mig sen ;)

kram


oops !

förlåtförlåtförlåt för att jag inte har bloggat sedan fredagen, men jag har varit hos irina hela veckoslutet så det har inte blivit något bloggas för min del, och igår var jag upptagen av mitt älskade biologiprojekt som ska vara färdigt i onsdag som jag måste göra ... -.-
men en snabb sammanfattning om mitt veckoslut.
teijo med skolan på fredagen, sedan hem och göra sig färdig att fara till ungdomsgården, till irina och sova där vi somnade snabbt efter händelserik kväll i undomsgården, på lördag morgon på skriftskola kl 10 och direkt efter det till stan men fanny och irina, köpte en virkad "koftaliknande" grej, hem igen, var hemma en timme, sen efter fanny och iväg till irinas igen, och därifrån till vicke och där var vi sedan på kvällen tills vi for hem till irinas igen och såg på filmen Black Swan, den var lite underlig men man kanske måste se den en gång til för att förstå den, på söndagen kom jag gående hem och satte hela dan och samlade info till mitt biologiprojekt och skrev sedan på det resten av kvällen.

jaa det blev lite råddigt säkert men det får duga för tillfället, bloggar kanske en gång till idag men får se :)

kram



bild från hösten, jag och enja !

TEijoo !!! (Y)

jeeij ida ha vi vari ti tejjo med skolan ;)
det började kanske inte så bra med att vi som inte kunde åka slalom av olika skäl(mitt var att knä inte var tillräkligt starkt ännu) men vi skulle egentligen bara åka pulka, trodde jag .. men bussen stannade kanske 6 km ? före teijo ock jag, emilia och alicia + ngå andra hamnade gå i äcklig snöstorm och gissa om vi var glada ! -.- guud va trevligt ! men när vi kom fram var vi jätteslöa och åkte lite pulka och efter det åt vi ;)
när vi ätit åkte vi pulka igen, men vi orkade inte åka så mycket, förrän vi for in till "teijostugan" och köpte varm choklad och muffins ;)) hahah vi e lite slöA :D  men vi hade sjukt roligt hela dagen fast vädret inte var det bästa :DDD hahahaha :D

kram


Alicia ♥


& Emilia ♥


Dag 4 : Mina mål/drömmar/önskningar

hmm svårt ämne det ;)
nå alla har vi ju drömmar som man kanske vill hålla inom sej och annat men en av mina drömmar/önskningar/mål är att nångång skriva en massa låtar så att jag skulle kunna göra en egen CD- skiva ;) det skulle vara jättetufft tycker jag men det kanske är ett löjligt mpl egentligen. men man kan ju alltid drömma :)
men jag skulle gärna också nångång vela prova hur det skulle vara att vara en riktigt bra dansare och kanske ordna en egen dansgrupp för att kanske få lite pengar men nu sitter jag bara häroch drömmer så det är väl bäst att sluta innan det kommer några riktigt tokiga förslag :DD

kram


just sing ..


..and dance ! ♥


snabbt

hejjs !
ett snabbt inlägg om min dag :)
jag var i skolan idag, underligt ? jaa men vi hade våga fest i skolan, ett program om droger och alkohols avslutning, och det gick nog bra där och var roligt, men lite fail när vi skulle se på film så hade de skickat fel film till bion x))
nåja.. men när jag kom hem såbörjade jag direkt öva på hissaprov som vi har i fredag, för jag vill helst inte ha underkänt igen .. :S men mitt i mitt provläsande meddelade irina och frågade om jag skulle komma till gymmet med henne så det var bara att dra fläsket från stolen å rusa iväg till hallen ! så var jag där ca en timme med fanny och irina :)
efter det så for jag ut med misan till byn för hennes mamma skulle se vares på bion i bruke och hon orkade inte sitta hemma å uggla så jag gjorde henne sällskap på byn, fast det nu inte hände nånting där men ;))

ja och nu sitter jag hemma igen och ska läsa på hissaprovet igen... -.-

kram !



år 2009 ? ;) saknar hårfärgen !

saknar


men du mår bra nu iaf och dt e dt viktigaste  ♥♥ älskar dj !

Dag 3: Min favorit årstid och varför?

min favoritårstid år nog definitivs SOMMAREN !
det är bara såå skönt att ligga på stranden och sola med kompisarna och ta det chill och inte behöva tänka på att man ska måsta till skolan elr nån annanstans dit man har det stressigt och tråkigt. man hinner vara med kompisarna mer än vanligt !
jag längtar såå till sommaren !!

kram


hål

jag ska snabbt berätta lite om min dag :)
jag var ju förståss i skolan som vanligt, och vi hade ett tyska prov, och jag hade glömt böckerna i skolan över helgen så ... men vi fick en timme före att läsa så jag fick förbereda mej lite för provet ;))
det gick nog ganska bra sku jag säga med lite hjälp :D
hemma så sökte jag åt mej en frukt och lite joughurt och sedan kom pappa efter mig och det bar av till kimito på pianoövning. det e så jobbigt då det man har övat på går bra hemma men sen då man ska spela det för läraren går allt åt skogen ... -.- men det e vel bara att öva mer ..
när jag sen kom hem så ringde jag till mommo och frågade om hon ville pierca mitt öra för jag skulle vela ha ett till hål där, men hon hade ingen bra nål :/ men jag ringde till mamma å sa att hon skulle ta en från jobbet så hon kom hem med enorma tjocka vaccinationsnålen x))
sen orkade jag mera inte fara till mommo så jag stack hål själv :) jag trodde det skulle ta otroligt sjukt men det var inte så farligt då man hade tillräckligt vass nål :))
och nu sitter jag bara här framför datorn och tråkar som vanligt ...
slänger in en bild på örhänget oxå :)

kram




Dag 2: En person jag vill träffa just nu

just nu skulle jag faktiskt vela träffa många olika människor,
men just nu skulle jag nog helst vela träffaär nog Linda Telenius,
eftersom jag inte har träffat henne sedan jullovet och vi har alltid så roligt då vi träffas
hoppas jag får träffa hemme nu snart !


Linda sommaren -10




chill hemma :D

hejjsvejjs :D
kom hem kl 10 ungefär från att ha varit hos fanny övernatt med irina , riktigt kiva hadd vi med lite muffins och chips och frukt+bär kalas ;)
när jag kom hem så försökte jag försöka förstå vad som är så roligt med att spela Call of Duty enligt alla pojkar men jag fick inget vettigt svar av min bror .. jag förstår ändå inget av det spelet så det är vel ingen skillnad.
nu håller jag på tillreder lite tortillas åt mamma och pappa tills dom kommer hem från att ha varit å jobbat på vår sommarstuga i kasnäs:)
btw, igår var jag ock simmade till kasnäs och åt god mat på restaurangen i kasnäs :)

nu ska jag gå och laga färdigt maten. hejjs

kram


en bild från fredagen med min spralliga failade flätade pannlugg !

En bild på mej + 10 fakta om mej




1. jag är 158.5 cm lång
2. jag här naturligt blond
3. jag är förälskad i godis och choklad
4. min musiksmak är mycket mycket varierande
5. jag tar sång och pianolektioner
6. jag blir direkt rastlös då jag inte har nånting att göra
7. jag fyller år sent på året
8. jag har opererats för korsbanden i knät för ett halvt år sen och kan varken dansa eller spela fotboll nu
9. jag längtar JÄTTEMYCKET till sommaren !
10. jag orkar inte helatiden tänka på min vikt, men jag försöker hålla mej någolunda iform ändå

ganska onödig information men nånting iaf ;)

kram


usch ! :S

jag fattar inte hur man kan göra såhär mot en stackars hjälplös hund !
lite vett måste det väl ändå finnas i en människas huvud ! :S

se på dethär ! -> http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8660726.ab

påriktit !

program

jag kopierade dethär från janinaz.blogg.se
tyckte att när jag endå inte har nånting vettigt att skriva om kan jag vel göra dethät ist ;)
 
Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.

Dag 13 – Mitt drömbröllop.

Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.

Dag 15 – Någonting jag ångrar.

Dag 16 – Innehållet i min väska.

Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

Dag 18 – Vad jag åt idag.

Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.

Dag 20 – Min favorit film.

Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.

Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

Dag 23 – En låt som får mig att gråta.

Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.

Dag 25 – Min favorithögtid.


men nu ska jag skriva min rellaserie färdig ;)

kram


lepo

slöö idag !
plugi dag i skolan och nu sitter jag hemma å tittar på nyheter i tvn och tycker att det var tur att jag inte var i tyskland nu eftersom det hade skjutits två personer på en flygplats där , usch ! :S
ska ta och läsa lite på engelska prov och sen på ett musikteori prov sm jag också ska skriva imorn .. jättelätt ! eller sen int ..

men jag slänger kanske in ett inlägg ännu om jag orkar, får se ;)

kram



jag i Tyskland

time goes on and on .

hejhej !
jag har inte så mycket vettigt att berätta idag men jag tänkte nu skriva och berätta lite om min dag idag eftersom jag inte har nånting annat att skriva om :)
först var jag då i skolan som vanligt, lika kul som alltid -.-
efter skolan åkte jag med skolbussen till kärra eftersom vi skulle ha skribaträff där. gick via butiken och köpte lite gott påvägen ;)
när vi sen kom till församlingshemmet så skulle vi skriva något prov som handlade om att man skulle förklara nånting om de 10 budordena, men det gick nog ganska bra fast jag inte hade läst på det men det är vel inte så viktigt ! vi fick sluta då vi var klara sen .
men när vi hade slutat kunde inte mamma elr pappa komma efter mej så jag for till elin en stund tills de hade tid att komma efter mej ! jag bara älskar elins morgontofflor ! :D¨
efter att pappa kom efter mej därifrån har jag läst lite på matteprovet jag har imorgon och tagit det lungt hemma :)
jag ska sätta in bild på mitt nyfärgade hår som jag lovade :)

kram



elin♥ och jag på HD



håret :)

RSS 2.0