miss u

hejhej !
nu va man hemma igen då ..
ja va till åland alltså och jag bara inte orkade blogga så jag tog en bloggpaus, hihi, helt oförberett !
men jag ska försöka dra mej till rutinerna igen :)
men nu ska jag lägga in lite bilder nu från åland, vi hade fittigt roligt på åland och träffade jättekul människor och dit vill jag gärna igen ! :)) vänt bara, snart är jag där igen ! ;)

kram


 
här e dessa personer jag har spenderat den senaste tiden med ♥

imorgon !! :DDD

jejejejejejejejej imorgon blir ddet åland med elin ! :DD
fyfan va bra vi ska ha det!
hoppas vi också träffan dem vi har skypat med en tid nu från åland, längtar så ! :D
d sku kunna vara imorgon nu redan !
jejejejejejejejej !

kram


BÄST !

hejhej !
jag har haft en riktigt bra dag idag faktiskt! :)
efter skolan hade jag ett teoriprov muntligt, vilket jag var mycket nervös inför, men jag klarade det nog ganska bra endå, jag skulle läsa rytmer och en melodi som jag inte fått öva på .. men jag är iaf godkänd ! :D jess så nu behöver jag inte jobba in på sommaren ! :DD lyckig som bara fan !
efter det hade vi dansuppvisning, gick helt okej den oxå faktiskt :) så nu har jag sommarlov från all musikverksamhet + dans, förutom att jag har min sista pianolektion imorgon men den ordnar man snabbt över :D
så jag har nästan sommarlov nu då :F och i onsdag sticker jag till åland med bästa elingullet ! egentligen skulle irina med men hon fick strul med fotbollen så jag får åka med henne nån annan gång sen :) men jag är jättejättejättelycklig för att elin räddade mej och ville komma med till åland med mej för annors skulle jag hamna sitta ensam sen där .. :( så tusen tack elin för att du ställer upp!! lovar att ställa upp för dej nån annan gång jag också ! :)) FAN VAD ROLIT VI SKA HA ! ::D ♥
men nu ska jag gå i duschen och packa lite till onsdagen, vi hörs !

kram


jag och bästa elin för en tid sen ! :)) ♥♥

hemma !

jes nu e jag hemma igen !
blir inget långt inlägg dethär nu för jag ska gå och sova nu, men jag ska sätta in en länk om det jag har sysslat med under veckoslutet, hihihih :)

kram

http://moves.nuorikulttuuri.fi/galleria/ och sen på perjantain esitykset . typ


hem igen

HEJHEJ :) NU ÄR JAG P VÄG HEM IGEN EFTER ETT ROLIGT VECKOSLUT I ULEÅBORG. HAR BARA EN 10 TIMMARS RESA HEM FRAMFÖR MEJ NU... JÄTTEROLIT ! MEN JAG SKA FÖRSÖKA SOVA OM MAN FÅR SÖMN HÄR... SNART SKA JAG ÅKA TILL ÅLAND OCKSÅ MEN NU HAR JAG INGET MER ATT BLOGGA OM :D 

parkour

HEJHEJ ! SAMMA PROBLEM MED CAPSLOCKEN IGEN SÅ DT BLIR STORA BOKSTÄVER ÄVEN IDAG :) VI SITTER NU OCH ÄTER OCH SÅ SKA VI RIKTIGT SNART FARA OCH SE PÅ BALETTDANSER OCH STREETDANSER , KIVAKIVA :DD MEN JAG BLOGGAR SENARE :D KRAM !

uleåborg

hej hej ! JAG BLOGGAR PÅ TELEFONEN NU OCH MIN TELEFON HAR TYDLIGEN EN TENDENS ATT SKRIVA I CAPS LOCK NÄRR JAG SKA BLOGGA., SÅ JAG URSÄKTAR ATT DET JAG SKRIVER STÅR MED STORA BOKSTÄVER.. :/ JAG SLIPPER INTE HELLER ATT BYTA RAD TYVÄRR ;( MEN JA., ALLTSÅ JAG SITTER NU I BUSSEN PÅVÄG TILL ULEÅBORG FÖR ATT DANSA IDAG., HELA DANSGRUPPEN ÄR PÅVÄG OCH DET ÄR OMÖJLIGT ATT SOVA HÄR DÅ DE ANDRA SKRATTAR OCH HAR ROLIGT.. VI STARTADE KL 5 I MORSE., OCH JAG ÄR JÄTTETRÖTT MEN JAG HA INTE KUNNAT SOVA MER ÄN EN TIMME UNGEFÄR SÅ... SKA VARA HÄR HELA VECKOSLUTET OCH JAG E INTE SÄKER PÅ OM JAG KOMMER HINNA BLOGGA NÅNTING FÖRE SÖNDAGEN., MEN SKA SE LITE OM JAG BLOGGAR PÅ TELEFONEN IGEN KANSKE.. VI SKA DANSA IKVÄLL OCH JAG FUNDERAR RIKTIGT HUR DET KOMMER GÅ ... MEN VI HÖÖÖRES ! 

lyckat!

min dag har varit fittit trevlig idag, eller sen inte !
jag har haft sån otur att det är hemskt !
först, så var jag på dansövning, och den gick åt röven för jag failade med det jag skulle göra ... fuuuckk !
och sen, så när jag kom hem skulle jag hjälpa mamma att laga mat, men sen hade jag lagt makaronpåsen på spisen, och katten hade råkat sätta på en platta, så att hela makaronipåsen började ryka och typ brinna ! fint !
och sen, när jag skulle bygga på mitt mopedförråd som jag håller på bygger, kanske jag har nämnt det? ja men jag skulle göra det och sen så skulle jag lyfta upp en bräda men tappade den i huvudet på mejsjälv, så jag har en bula och ett skrubbsår i pannan nu ... trevligt !
så sp bra har min dag varit idag ! toppen alltså !

kram

-.-


skolan ..

hejhej !
jag håller just nu på skriver en sommardikt i skolan, men jag kommer inte på nånting att skriva i min dikt, sån den blir kanske inte den bästa, men den duger väl :D

kram


(y)

jag hittade en konfirmationsklänning, ett par skor och en topp idag i stan, jag trodde aldrig jag skulle hitta en klänning, men är nog riktig nöjd med den jag har nu iaf.
orkar inte skriva nånting annat nu här, för jag vet inte vad jag ska skriva :D

kram


ostron nerdränkt i lingonstuvning ..

sluut !

jag e slut som fan idag !
i skolan så kom jag på morgonen på att jag skulle ha ett tyska prov idag, ojdå ! tyvärr blev det provet nog på talang och lite fusklappar, men godkänd är jag vel iaf ! (A)
sen åkte jag med buss efter skolan till kimito och chillade med ida där i villa lande och gade inget extra för sej. efter det var det ännu en misslyckad pianolektion där jag inte kunde nånting ...
danslektionen gick helt okej den, så det är ganska bra, börjar förstå mej lite på vad det riktigt är jag ska göra på scenen :D
direkt jag kom hem fortsatte jag bygga på mitt fina mopohus, lite snett är det allt men det är inte så farligt ! det börjar vara klart snart och nu har jag iaf grunden och väggarna + ett fönster på plats, riktigt slut i händerna efter allt arbete. Jag är jättetrött nu och kom riktigt just in och mina händer är iskalla!
nååh, jag tar en dusch och så sätter jag på mej bekväma kläder och äter lite och lägger mej, så blir nog allt bra och jag hoppas jag har en mer chill dag imorgon, då jag ska söka konfirmationsklänning .. gulp !

kram


jag på hösten !


IHANAA LEIJONAT, IHANAA !

NU GÄLLER DET ! HEJJA SUOMIFINLAND !
SAMMA STIL SOM 1995 IKVÄLL NU DÅ !









♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

:/

eurovisionen gick kanske inte som väntat.. jag hade tippat på att Paradise Oscar skulle vara bland de 5 bästa, men han var visst bland de 5 sämsta ..
men Finlands Paradise Oscar hade nog överlägset bästa bidraget och sången och den var så jätte bra för att vara så enkel och naturlig, dessutom fastnar melodin direkt i huvet då man har hört den första gången. Han skulle ha förtjänat en vinst !
okej, azerbadjans bodrag var väl helt okej det också, men det saknade nog vissa saker och så, men helt okej nog som vinnare. skulle nog funnits andra vinnare som jag skulle ha tippat mig till förutom finland då .
men vi hoppas det går bättre för finland ikväll i ishockeyn, final mot sverige, nu ska vi visa vad vi kan !
HEJA FINLAND !

kram


jag just nu, slö som vanligt, vaknade för ca 2 h sen, skönt att sova länge ! :D


EurovisionSongContest2011!

håller tummarna högt för Paradise Oscar här hos mommo och moffa ! :D
jag tror nog att vi får en mycket bra placering i år, åtminståne bland dom 5 bästa skulle jag säga ! :D
chokoplattan bradvid mig gör inte heller kvällen mycket sämre ... ;))

kram

(det går inte att ladda upp nån bild här tyvärr, min lilla dator har ngå fel så det blir ingen bild denhär gången)

chill lördag !

idag blir det att åka till mommo och moffa och sova, där var jag förra natten också.
ska kolla på teve på kvällen och bara ta det lungt och inte göra så mycket, äta godis och choklad och ligga och jäsa på soffan !
hihhi , det är vad jag kallar en chill lördag !

kram 


det blir:

+



ikväll !

kimito

nu sitter ja i villa lande i kimito med janina och jessica, vi väntar med spänning på att vi ska få börja fara och klä om oss... joo ..
snart ska vi då ha sista föreställningen och jag ska hoppa in i en annans gummaroll för att hon som sku ha den är nu borta, hihi det kommer ju gå jättebra också nu när det är fredagen den trettonde ännutill...
men vad kan ma åt det, det går väl hur det går bara !
nu ska jag börja dra mej och söka mina kläder och rekvisita, hoppas jag inte har tappat bort eller glömt nånting ..

kram


obs ! smilegrop !

fredagen den trettonde !

idag blir det dans igen då, sista föreställningen av mörkön :)
idag gick skolan riktigt okej, fastän det är fredagen den 13:e , så vi hoppas att föreställningen ikväll går bra också då ! ...
jag fick ut mitt historiaprov idag.. 7- ... det kunde varit bättre måste jag säga .. hmmm..
men jag får ta igen det med uppsatsen jag ska skriva om The Beatles istället, så blir det nog säkert ett bra medeltal! hahha
vetni jag vet aldrig vad jag ska blogga om jag, så ni måste komentera och ge förslag till mej om vad jag skulle kunna blogga om för jag har aldrig nånting vettigt att säga och det känns wierd att skriva samma saker dag ut och dag in.. så snälla ni hjälp mig lösa det probemet så är ni bara bäst !
gott med mat, nu ska ja äta ! :)

kram


faaackface

hejhej !
dagen var normal idag, teorilektion som gick åt reven, underkänd ... fint!
och sånglektionen gick inte heller bra .. fyfan vilken dag d ha vari idag !
d e nästan som om det skulle vara fredagen den 13 idag, men det är först imorgon, så hur kommer det inte vara imorgon sen då ? ...
fyfan !

kram


fuckfacefuckfacefuckface i'm so glossy !

you don't know what you've got 'til you're missin' it alot ..

hejhej ! :)
inget extra idag, har varit till fysioterapeuten och fick mycket fina resultat :D jessjessjess!
ich sen fick jag idag reda på att jag ska till uleåborg i nästa helg och dansa med gruppen, och jag har inte dansat den dansen nångång, och jag fick öva lite idag, men jag får öva så in i det sista nu för att den ska sitta sen i nästa vecka, för man vill ju inte göra så dåligt ifrån sig sen heller.. hjälp !
men man hoppas det går någolunda. :D

kram


några veckor kvar nu ...!

jävlar vad fint väder det har varit idag !
jag har legat ute i solen och catchat sool hela dagen typ, hade kemiböckrena med mej ute också så jag kunde läsa på mitt kemiprov jag har imorgon, men jag tror det blir mest på talang det eftersom jag tog inte läsningen så seriöst utan jag koncentrerade mig mer på att bli lite brun.. jag har riktigtriktigt lite bikiniraja(rand) från att jag sola, men om det är lika bra väder imorn så ska jag stärka den lite ! ;)
jag kom just nu in från att ha dragit iväg på en länk med hunden, men nästa gång joggar jag nog utan hunden, för det är inte så roligt att hamna stanna helatiden för att vänta på att den ska lukta på allting och jaga allting som rör på sig, till och med blommor ... kan man ha en mer störande hund ? -.- länken var alltså mer effektiv för armarna än för benen denhär gången eftersom jag nästan fich dra loss hunden från alla platser för att vi alls skulle hinna hem idag .. men det var nu nånting iallafall. så nu kan jag ha gott samvete ! :D
nu ska jag slänga i mej lite mat och sen ska jag hjälpa mamma med nånting på gården för hon ropar helatiden att jag måste komma och hjälpa henne, så då ska jag väl göra det också :)
dessutom är det snart sommarlov, bara några veckor till ! :D

kram





lite sommarbilder, sista är t.o.m från Dalsbruk !

jaha okej !

hejhej !
nu blir det ett litet inlägg här igen för att jag inte har nånting vettigt att göra.
jag sitter och skypar med den långa jesse, och lisa ludde och fellman har sitt eget liv lite på sidan om..
mitt hår är inte så farligt mera, är bara rött om solen lyser direkt på eller om man fotar med blixt, men det borde blekna i nägra tvätter .. hihi :)
inget mera nu !

kram


fuckface!


jesse gillar rockstar !



I gave up for a while..

hejhej !
ganska chill dag idag faktiskt, hihihi :)
pianolektion ganska efter skolan, men efter det har jag bara legat och chillat och inte gjort så mycket, men nu sitter jag nu bara och ser på ngå random videon på youtube och skypar :)
vilket liva ;) men det är slönt att bara ta det lungt ibland, om jag är riktigt duktig så kanske jag far på en länk ikväll, men det är bara kanske .. :D

kram


jätteglossy bild !

;S

kiva tukka!
ja märkte just att i ett visst sken kan min hårfärg bli helt hemsk ! det är nog meningen att det lite ska skifta i rödare färg men här blir det nog för mycket !
jag har bara beskärt och lagt lite skugga till på dehär bilderna, annars är de äkta, och det är hemskt !


jag ser ju ut som en brandbil ! ;s


(y)

uppvisningen gick superbra idag ! alla var duktiga som vanligt! (y)
nu är det bara att vänta till nästa uppvisning i freda då:)
javet inte varför men jag har varit jättetrött och slö idag, kan bero på det varma vädret men det känns som om jag skulle kunna somna närsomhelst ..
jag ska kanske fara och sova en sväng nu eller bara ennars ta det lungt, inte vet jag !

kram


jag är trött..


idag igen !

hejhej !
det är föreställning idag igen så nu ska jag börja dra mig iväg igen.
vi ska först till en restaurang med familjen och äta och sen far jag direkt därifrån på föreställning, så man ät mätt i magen sen ! :)

kram


nyduschad, ren och fresch! ;)


GLAD MORSDAG!

glad morsdag mamma & mommo !

kram
amanda

kvällen :

byn en sväng med misan&elin :) janina och cecilia var med en stund också! elin och misan for vidare till vickes men jag skulle måsta cykla dit och det orkade jag absolut inte, för jag har sjukt i musklerna och dessutom ingen kondis... men nu ångrar jag mig nog lite när jag sitter här hemma nu och inte gör nånting ... hmm..
men jag får fara en annan gång om jag inte nu orkar dra mig upp från stolen och dra dit en sväng .. men jag ska äta pizza före det isfl. men ja ska si hur jag ska göra ! vill nog dit !

kram


fuck off !

riktigt okej !

hejhej ! :)
det gick nog bra idag på premiären, alla ni som var med var jätteduktiga ! :) (y)
det ända som skulle ha varit bättre var att jag glömde mina glasögon i andra sidan av huset just före jag skulle in, och jag var helt anfådd då jag skulle in, och jag skulle sjunga, så det gick inte bra för jag fick inte luft då jag sprungit runt i byggnaden. så sjungandet gick inget vidare...
men nu ska jag ta det lungt framför datorn och skypa lite och bara ha allmänt tråkigt .. jess!

kram


3..2..1..BANG !

idag gäller det ! :D
blir ett snabbt inlägg idag men idag är det premiär för mörkö-dans evenemanget!
nog är man lite nervös och så men det går väl över sen. det ända som inte är bra är att jagår flunssig och har ont i alla muskler från gårdagens träning, det är underligt eftersom jag inte fått det efter nån annan träning, men jag ska försöka göra så gott jag kan idag för att det inte ska märkas och jag hamnar uppvärma dubbelt upp nu bara ...
håll tummarna för mej nu! ;)
nu smäller det!

kram




1.48

inget att blogga om såhär mitt i natten !


fynd !

hejhej ! :)
jag har hittat ett fynd ifag ! min lavalampa som jag fick när jag var jätteliten ! hahha :D
men jag har inte sett den på jättelänge och jag kommer ihåg att jag lade bort den en tid och nu hittade jag den bake i mitt skåp :D hahha "
vilket liv jag har, hittar lavalampor i mina skåp och dricker en burk juissi och har det bara annars tråkigt framför datorn.
jag har också varit till kimito idag på dagen. det börjar dra ihop sig till premiär imorgon, och jag funderar nu riktigt hur det ska gå med hela denhär premiären, men det gick nog riktigt bra på genrepet idag. ganska trött nog efter 2½ timmars träning med pjäsen, men det var skönt att slänga i sig lite mat när man kom hem och sen fara ut en sväng på byn med vännerna. jag är så avonsjuk på irina som åker till Miami imorgon, ååh jag vill också bort från denhär ön .. till södern eller så :)
men man får vara nöjd med vad man får, för om några veckor åker jag till åland.

kram


please don't go !


utmattaad ..

jag har igen tillbringat en hel dag i kimito .. usch vad tungt !
jag slutade skolan tidigare för att jag skulle uppträda idag i villa lande, det gick nog riktigt bra det men direkt efter det for jag på sånglektion. det gick okej det också, men det skulle nog ha kunnat gå bättre. men sen började hungern komma och efter en stund blev jag på dåligt humör och så för det blir jag alltid då jag inte äter .. fan endå ! det ända jag hade med mig att äta var en liten smörgås och en trip, hurra!
jag slutade danslektionen ungefär halv 8 eller så, och det var ganska skönt att komma hem lite tidigare än vanligt. och direkt jag kom hem åt jag tre smörgåsar och nu dricker jag varm kakao och har det gott framför datorn. jag är helt utmattad och trött och jag vet fan inte hur jag ska orka läsa på historiaprovet jag ska ha imorgon, det blir väl på talang imorgon sku ja sejja .. hoppas det blir godkänt iallafall..

kram



mitt humör nu -.-'


glad you came

vetni att det är jätteskönt att vara ut på länk i regnväder !?
sköönt ! jag vet inte varför men det var nästan skönt att det regnade idag, lite omväxling.
jag är galen, jag vet !

kram


choklad är gott !


ägg + rostat bröd

jag var påriktigt jättehungrig då jag kom hem idag, så jag måsta bara laga nånting att äta ! min mommo och moffa var hemma hos oss när jag kom hem och hunden hade visst tuggat på mina skor sm jag köpte i Tyskland ! jag är ännu förbannad på den! ibland sku jag ha lust att bara kasta den i en sopkontainer så att den inte skulle kunna göra så mycket. men nej, man ska dras med den dag ut och dag in ..
men tillbax till min måltid. jag började först rosta bröd för vi hade ingenting annat, och sen så hittade jag lite mjöd i kylskåpet, gott ! men jag drack inte så mycket för jag fick magont sist jag drack mjöd, fint ..
och tack vare mommo kom jag på vad jag till skulle äta, nämligen MIKROÄGG !
jag åt det senast då jag var kanske 10-11 år gammal, och jag hade helt glömt bort att man kunde göra så, men mommo tipsade mej att det kunde vara gott att prova nu efter att jag inte ätit det på länge. och det var ju förståss gott nu också som alltid!
det är lätt att göra: ca en tesked vatten i en liten kaffekopp, kläck i ägget, gör hål i äggulan, stoppa in i mikron med en mikrokupa ovanpå. låt den vara där ca 30 + 30 sekunder och sen strör man bara lite salt på och äter med sked. naminami ! jag rekommenderar det ! (smakar nästan som kokt ägg, fast godare tycker jag !) dessutom inte så ohälsosamt ! :))
men nu ska jag äta lite godis som efterrätt, gud vad jag känner mej fet idag som bara äter och äter, men det är ju gott så vad gör man inte annat !

kram




bu!

jag var nu sen ändå och kollade på fotbollsmatch, den gick nog riktigt bra tyckte jag, jag har till och med glömt var slutresultatet blev, men jag skulle säga att det ble 2-2 eller nånting sådant! :)
när jag kom hem började jag fundera på att det skulle vara roligt att fara  på en språkresa eller nånting liknande utomlands, för omväxlings skull. gud vad roligt det skulle vara ! :)
jag har försökt hitta lite information nånstans men jag har inte riktigt hittat nånting intressant, men jag ska fortsätta söka ännu och kanske se om jag hittar nånting :)

kram





några bilder från Malta, dit jag helst skulle åka !

forever young .

hej igen !
jag har alltid samma sak jag skriver om här på bloggen, men jag vet inte vad annat jag ska skriva om, så det skadar väl inte om jag skriver om samma sak igen, nämligen min dag !
skolan var som vanligt, och moddastödet var till ingen hjälp, det ända jag fick ut av det var en bula i huvudet från ett flygande suddis .. nå det är väl nånting i alla fall. men jag tror jag börjar ha det här provet under kontroll nu, jag har lite ord och lite grammatik kvar att läsa ännu så sitter det väl säkert. på hussan åt vi fattiga riddare och risotto på livsmedelsrester, riktigt gott fast namnet kanske inte låter då frestande. (resterna var nog helt ätbara och inte ruttna eller så) efter skolan har jag nog bara suttit och övat på provet och också övat lite på de sånger jag ska uppträda med i torsdag, det är två gamla covers så det är inte speciellt svårt .
kvällsplanerna har jag inte riktigt färdiga ännu, men jag tror det blir en sväng och se på fotbollsmatch om konditionen tillåter det, får se hur trött man är ;)
det var allt nu och jag har inte heller nu någon bild på mig eftersom jag är så bra på att gömma min kamerakabel så att jag inte ens själv hittar den.. fint ! och telefonen fungerar inte ännu heller, fintfint !

kram


hmm

hejhej ja skulle egentligen inte orka blogga ett till inlägg idag, men eftersom jag inte hade nånting annat atv göra nu så tänker jag ändå lägga in ett inlägg.
efter att jag kom hem från kimito så har jag faktiskt varit duktig och läst lite på moddaprov, en applåd för mej ! men jag förstår ännu ingenting så det blir nu ennu att fara på stöd imorgon .. men jag ska nu väl klara det !
efter det har jag sett på ishockey lite och skypat med jesse, ludvig och lisa, och lite irina också faktiskt ! ♥
men nu ska jag sova, gonatt !


stressdag!

hej alla !
guud vilken stressig och jobbig dag det har varit idag, fast man bara ha velat ligga hemma på sängen och sova, men nej set har man verkligen inte hunnit göra .. jag har varit hela dagen o kimito, jag hann bara hem en sväng efter skolan och äta och sen åkte jag på pianolektion, och njag hade jätteflitigt övat på pianoläxan, som vanligt .. (A) men efter det gick jag direkt till villa lande och fick en halv timme på mig att öva på prov men jag orkade inte riktigt koncentrera mig eftersom jag var så trött och det sprang helatiden en massa småbarn omkring, som störde mig (jag hatar nämligen småbarn !)
men sen började dansträningen, huhhu endå ! 2 timmar i sträck och ändå blir jag inte något klokare av vad jag ska göra och sången jag ska sjunga är alltför hög för mej ! jag poriktigt orkar inte mera huhhu jag är jättetrött och har varit det hela dagen.. jätteroligt !
nu är jag hemma och bloggar och ska kanske skypa en stund till, men jag ska se hur länge jag orkar ..
tack och gonatt !

kram


sommarfeelis !

never alone, allways alone ..


smiling but close to tears ..


satanahelvettipjäxa!

jag blev bara så störd igår då jag skulle blogga, för jag skulle blogga via min papas data för min fick ingen internetkontakt. men det fungeerade inte för varje gång jag skulle titta på facebooken eller efter en blid så försvann all text som jag skrivit, så det var ingen ide att försöka sen heller då det bara gick åt reven ...
men nu har jag iallafall sluppit hit och nu kan jag blgga normalt igen, nästan, det är nämligen så att nu orkar jag inte, som vanligt ! (A)
men jag ska nu iaf berätta om gårdagen lite:
jag var nú hemma hela dagen och slöade och skypade och var allmänt slö. men sen fick jag brottom då sabina sa att de snart skulle komma efter mig så jag hann just och just bli färdig med hår och smink, men ändå såg jag helt förjävlig ut, hahah ! :D
vi åkte till misans på fest och den var jättennice ! :) jag kunde tyvärr inte vara där så länge eftersom jag har överbeskyddande föräldrar som tyckte att jag skulle komma med dem till sommarstugan istället, men jag fick vara en stund iaf så det var bra.
jag åkte med taxi till kasnäs och därifrån med båt till sommarstugan, och då skulle jag sen blogga när jag kom fram men då hände det som jag tidigare berättade.
i morse sov jag länge och efter det solade jag tills det började hagla på mej, skönt !
men jag hann knäppa någta foton och bli skrämd av ett par sjöfåglar som låg och häckade och plötsligt bara flög upp, fyfan ändå jag höll på få en hjärtattack ! :) men vädret har varit enormt skönt bortsättfrån at det haglade en liten skur men det gjorde inte så mycket !
jag kom riktigt just hem och bloggade direkt eftersom jag inte gjort det tidigare. men nu ska jag gå och äta tippaleipä och drick mjöd och umgås med lite släktingar ! :)
dessutom fungerar inte min telefon, kan det li värre ?

kram



såhär såg jag ut igår, inte så bra bild men den får duga ..



bider på mig idag på stugan !


RSS 2.0